Volvo-ejere kan betale for parkering uden P-automat eller smartphone

Nogle Volvo-biler med Android Automotive kan fremover betale for parkering uden P-automat eller smartphone.

Volvo-ejere kan betale for parkering uden P-automat eller smartphone

Har du en Volvo-bil, kan du nu betale for parkering uden P-automat eller smartphone – i hvert fald på nogle af Volvos modeller.

EasyParks parkerings-app bliver nemlig integreret med Volvo Android Automotive i bilmodellerne XC40 recharge, C40 og 2022-modellerne af XC60, S90, V90 (inklusive 90 Cross Country).

Volvo-ejere kan betale for parkering uden P-automat eller mobil

Samarbejdet betyder, at det fremover bliver muligt at betale for parkering uden P-automat eller smartphone ved hånden. En af de nye funktioner er “autostop”, en funktion, der automatisk afslutter parkeringsperioden, når bilen forlader parkeringspladsen, og på den måde sikrer, at brugeren aldrig betaler for meget.

Johan Birgersson, administrerende direktør for EasyPark Group, forklarer, at dette er fremtiden for den digitale parkeringsoplevelse. “Ved at integrere EasyPark-appen i bilernes infotainment-systemer får vi en ny vifte af muligheder og en naturlig del af det er at gøre parkering lettere”.

Se også: Priser på IoT enheder

Skal gøre hverdagen lettere

Jonas Engström, head of strategy and business ownership hos Volvo Cars har også store forventninger til, at den nye funktion gør det lettere at være bilejer.

“Mange af os har prøvet det på et tidspunkt. Det er en travl dag, du sætter dig ind i din bil og kører og et par timer senere opdager du, at du har glemt at stoppe din parkeringsperiode”.

EasyPark tilbyder også flere digitale værktøjer, som kan hjælpe føreren. Det gælder blandt andet muligheden for at finde gader med ledige parkeringspladser og kamerateknologi som giver mulighed for automatisk aflæsning af parkeringstid i parkeringshuse.

Se også: Nyheder om digital parkering