Ny Volkswagen ID. Buzz med opgraderinger og lavere pris

Volkswagen er nu klar med en ny ID. Buzz med længere rækkevidde, flere hestekræfter, hurtigere opladning, plads til 7 personer og en lavere pris.

Ny Volkswagen ID. Buzz med opgraderinger og lavere pris

Volkswagen har lanceret en ny og forbedret ID. Buzz, der samtidig får en mere attraktiv pris. Nu kommer også en ID. Buzz med syv siddepladser.

Se også: Sammenlign elbiler i Danmark pris på og kvalitet

Hvad er nyt i opgraderet Volkswagen ID. Buzz?

Den nye ID. Buzz ser ud til at byde på en god række af opgraderinger, som nok skal friste nogle af de større danske familier. Blandt forbedringerne er større batteri, større ydeevned og nyt infotainmentsystem.

Den nye ID. Buzz (2024) får først og fremmest en stærkere og mere energieffektiv motor på 286 hk/560 Nm. Batteriet vokser fra 77 til 79 kWh, og den har derfor nu en rækkevidde på 421 til 455 km (WLTP).

Den lader nu også hurtigere ved en lynlader, hvor 10 til 80 procent tager 4 minutter kortere tid (26 minutter).

Derudover opgraderes den med Volkswagens nye og bedre infotainmentsystem, som også er ankommet til ID.3, ID.4, ID.5 og ID.7.

Prisen er også faldet. ID. Buzz kostede tidligere fra 489.995 kr., men starter nu ved 389.995 kr.

Se også: Test og anmeldelser af elbiler i Danmark

Se også: Alle elbiler fra Volkswagen på de danske veje

Nu er der plads til 7 personer

Der er også godt nyt fra Volkswagen til de helt store familier, hvor bilen skal kunne fyldes til bristepunktet med børn og unge. ID. Buzz er nu tilgængelig i en variant med syv siddepladser. Denne model hedder ganske logisk ID. Buzz Lang.

Der er i ID. Buzz Lang plads til op til 7 personer, men den er mulighed for at lege med indretningen. Der er derudover plads til et større batteri, som giver den en rækkevidde på 468 km.

En Volkswagen ID. Buzz Lang koster fra 419.995 kr.

Se også: Se kommende elbiler i 2024, 2025, 2026

Tilbud på privatleasing af ID. Buzz

Hvad koster det at privatlease en ID. Buzz? Tidligere kunne man lease basismodellen, ID. Buzz Life, fra 4.999 kroner per måned. Også her har Volkswagen fundet en mere attraktiv pris frem.

Den nye pris på leasing af ID. Buzz hedder 4.495 kr. per måned med en udbetaling på 15.000 kr.

Der er flere fordele ved at lease og kan i mange tilfælde bedre svare sig end at købe en elbil.

Vælger du at lease en elbil, skal du ikke bekymre dig om den hurtige udvikling af elbiler, batteriforringelse, gensalgsværdi og service. Derudover har du mulighed for at prøve at køre og leve med elbil væsentligt mere risikofrit, når du vælger at lease frem for at købe.

Skulle husstandens privatøkonomi ændre sig, kan man efter kun 12 måneder komme ud af en leasingaftale. Det giver også mulighed for, at man på en billig måde kan skifte til en ny elbil, skulle teknologien været blevet meget forbedret eller prisen blevet betydeligt lavere.

Læs også: Derfor skal du lease en elbil i stedet for at købe den

Vi anbefaler:
Disse elbiler er Bedst i Test
Hvilke elbiler er de billigste? Se dem alle
Bedste ladeløsning med serviceaftale