Hop om bord i Xpeng G9 – brugsanvisning til Xpeng G9

Hvordan bestiller man Xpeng G9? Hvordan kører man en Xpeng G9? Hvordan fungerer infotainmentsystemet? Få vejledning samt tips og tricks i denne video.

Måske går du spændt og venter på, at din Xpeng G9 bliver leveret? Eller måske leger du med tanken om, at købe eller lease en Xpeng G9? I så fald er her vores guide og brugsanvisning til Xpeng G9.

Vores brugsanvisning til Xpeng G9 går ikke alle detaljer igennem, men klæder dig godt på, så du hurtigt finder dig til rette i denne bil. Vores video til onboarding af Xpeng G9 er inddelt i kapiter, hvor du let kan springe til det du vil blive klogere på.

Se også: Se pris specifikationer og testscore på Xpeng G9

En introduktion til Xpeng G9

I denne video på vores Youtube-kanal Teknofil giver vi dig en introduktion til din nye Xpeng G9. Den er både til dig, der afventer levering af en G9, og dig, der er interesseret og gerne vil vide mere om denne bil.

Xpeng G9 er en rummelig og meget familievenlig SUV i mellemklassen med en pris fra 479.900 kroner. Den har en rækkevidde på op til 570 kilometer, opladning fra 10-80 procent på 20 minutter, en utrolig komfortabel og lækker kabine samt stort bagagerum på 660 liter.

Videoen her fungerer som en brugsanvisning, men guider dig også i form af de fordele og ulemper, som G9 har.

Se også: Find bedste priser og tilbud på familievenlige SUV’er 

Få styr på de basale ting

Man kan få styr på de helt basale ting ved Xpeng G9 i videoen, som bestilling af en G9, indstilling af sæde, rat, spejle og lys.

Vi viser også, hvordan parring af mobilen foregår og en gennemgang af de vigtigste ting i infotainmentsystemet.

Når alt dette er indstillet er vi klar til afgang. Videoen viser nemlig også, hvordan du kører Xpeng G9, slår fartpilot til, ser 360 graders kamera, får den til at parkere automatisk og aktiverer anhængertrækket.

Se også: Stor test og anmeldelse af Xpeng G9

Smarte funktioner og finesser

Xpeng G9 er oplagt som familiebil – på flere måder. Den har nemlig nogle funktioner, der er noget ud over det sædvanlige. Vi viser nogle af de mest interessante frem.

Se også: Prøvekør og test selv de nyeste elbiler

Fordele og ulemper ved Xpeng G9

Vi slutter videoen af med en gennemgang af nogle af de fordele og ulemper, som Xpeng G9 har.

Se også: De bedste elbiler til familie

Se også:
Den rigtige forsikring til din elbil
Den billigste ladeløsning for elbiler
Alle kommende elbiler i 2024, 2025 og 2026
De billigste elbiler på vejene