Xpeng G9 kan blive årets familiebil i 2023

XPeng G9 er en af årets mest ventede elbiler i Danmark, men hvad er så specielt ved den? Kig med, når vi tager et nærmere kig på den nye elektriske SUV.

I slutningen af sommerferien lander en utrolig hypet elbil i Danmark, som vi anser som en af årets mest spændende. Men hvad er det egentlig ved XPeng G9, som gør den så interessant? Se med i videoen herover.

Læs også: Stor test af Xpeng G9

Har alt hvad en topmoderne elbil skal have

En elbil fra 2023 skal have lang rækkevidde, hurtig opladning, kvik acceleration, byde på underholdning, have god garanti, være komfortabel, høj køreglæde og skal også gerne have masser af plads til familie og bagagen.

XPeng G9 har en rækkevidde på op til 570 kilometer, oplader fra 10-80 procent på 20 minutter, accelerer fra 0-100 km/t på ned til 3,9 sekunder, stort infotainmentskærm og dedikeret underholdningsskærm, 7 år / 160.000 km nybilsgaranti, vejhjælp i EU i fem år og har en fremragende flot og komfortabel og rummelig kabine samt et stort bagagerum på 660 liter og et frunk på 71 liter.

Så man kan roligt konkludere, at XPeng G9 har alt det, en elbil i dag skal have – og mere til.

Læs alt om XPeng G9

Og til den helt rigtige pris

Derudover har XPeng G9 fået en meget fornuftig pris. Prisen på XPeng G9 starter ved 479.900 kroner og kan privatleases fra 5.995 kroner per måned.

Du kigge nærmere på XPeng G9 i videoen herover samt læse vores første indtryk af den lækre elektriske SUV her.

Se også: Se specifikationer på alle elbiler fra XPeng