XPeng P7 får ny skarp leasingpris

XPeng er klar med en skarp pris på privatleasing af den elektriske sedan P7. Nu kan se XPeng P7 leases for kun 4.995 kroner per måned.

XPeng P7 får ny skarp leasingpris

Der er flere gode grunde til at privatlease en elbil fremfor at købe – og nu er der også endnu bedre grund til at lease en XPeng P7. XPeng har nemlig sat prisen ned på privatleasing af P7, som nu starter ved 4.995 kroner per måned.

Se også: Se de bedste elektriske sedaner

Nedsat pris på leasing af XPeng P7

De første danskere har netop fået udleveret nøglerne til deres nye P7, der er en fuldelektrisk sedan med et sportsligt design og med fokus på komfort, køreoplevelse og teknologi. Måske har du tidligere siddet og savlet over en P7, men måtte opgive drømmen på grund af prisen? Så kunne det være du skulle overveje det igen.

Tidligere kostede privatleasing af en XPeng P7 nemlig fra 5.795 kroner per måned med 15.000 kilometer om året. Nu er prisen på leasing af en XPeng P7 Long Range – der er basismodellen – sat ned med 800 kroner per måned.

Dermed er den månedlige pris på privatleasing af en XPeng P7 nu kun 4.995 kroner. Det samme gælder XPeng P7 Performance, der tidligere kostede fra 6.595 kroner og nu er sat ned til 5.894 kroner.

Man kan dog også vælge at købe XPeng P7, hvor prisen starter ved 399.900 kroner.

Du kan se nærmere på XPeng P7 i vores video her:

Kort om XPeng P7

XPeng P7 er en ren elbil med et sportsligt design. P7 kører op til 576 kilometer på en opladning, oplader fra 10-80 procent på 29 minutter og har en nydelig kabine i høj kvalitet med masser af standardudstyr.

Der er et stort fokus på software og teknologi i XPENG P7, som kommer med eget operativsystem og brugerflade, der inkluderer appbutik med mange populære apps, intelligent cockpit, stemmestyring og avanceret fartpilot.

En XPENG P7 købt i 2023 kommer med 7 års garanti. Her inkluderes også 5 års vejhjælp, 8 år på batteri, motor og BMS-enhed, 3 år på lak, samt 12 års garanti på rust.

Se flere priser, varianter og specifikationer på XPeng P7