XPENG satser på det mobile værksted i Danmark

Elbilproducenten XPENG introducerer Service Flex: Det moderne fleksible mobile værksted, som kommer til kunderne, når det passer dem bedst.

XPENG satser på det mobile værksted i Danmark

Med Service Flex-abonnementet er elbilproducenten XPENG et stort skridt nærmere at være klar til sine danske kunder. Når du køber en elbil fra XPENG, får man samtidig adgang til et mobilt værksted, der kommer til kunden, når og hvor man ønsker det.

Læs også: Test af elbiler

Værstedet kommer til dig

På elbilmessen eCarExpo i Bella Center i København havde XPENG spændende nyheder ved standen, hvor de fremviste elbilen P7 og den flyvende bil X2. Når de første XPENG P7 bliver leveret i andet kvartal af 2023, vil service foregå, hvor og hvornår det passer kunderne af specialindrettede varebiler og særligt uddannet servicepersonale. Kunderne skal blot bestille tid enten i XPENG app’en, på hjemmesiden eller telefonisk og fortælle, om de vil have besøg hjemme, på arbejde eller et helt tredje sted. Konceptet har XPENG døbt Service Flex.

XPENG har indgået et strategisk samarbejde med OmniCarService, der leverer service og reparationer overalt i Danmark. OmniCarServices servicevogne er fuldt udstyret med alt nødvendigt værktøj, inklusive specialværktøjer og leverer for eksempel service, dækservice, garantiarbejde og reparationer.

XPENG P7
XPENG P7

People-first mobility

”Hos XPENG har vi den fordel, at vi som nye på det danske marked kan tænke service helt forfra – med kunden i centrum. Det er jo åbenlyst meget nemmere for kunderne, at værkstedet kommer til dem. Da vi samtidig gør det til en pris, som er endog meget konkurrencedygtig sammenlignet med såvel benzin- og dieselbiler samt eldrevne alternativer, forventer vi, at det vil være en ekstra grund til, at danskerne vil vælge en XPENG. Vi har indgået partnerskab med OmniCarService, da vi her oplever samme dedikerede kundefokus med dokumenteret høj kundetilfredshed til følge,” siger Jens Olsen, direktør i XPENG Danmark.

Hvad koster XPENGs mobile værksted?

XPENG Service Flex koster fra 167 kr./md. for 3 år / 60.000 km. Ligeledes vil prisen kun være 170 kr./md. for 5 år / 100.000 km.

Om Service Flex skriver XPENG:

“Service er landsdækkende og leveres senest fem arbejdsdage fra bestillingstidspunktet på hverdage mellem 8 og 17. Service Flex kan løse de opgaver, som ikke kræver en lift på den lokation, som kunden ønsker. Det vil sige service og vedligeholdelse, udskiftning af komponenter, bremser og 12V batteriet, udførelse af garantiopgaver samt skift af dæk og fælge, afbalancere hjul, diagnosearbejde og fejlsøgning, udføre A/C-service, udskifte og efterfylde klimakølemiddel, udføre stenslagsreparationer, udskifte kontakter, dørlåse og rudehejs, udskifte hjullejer, trækaksler og lygter, udskifte viskermotor, fjedre, støddæmpere, bærearme osv.

Reparationer som ikke kan foretages mobilt, vil blive udført på et XPENG-servicecenter.”

XPENG P7 klar til levering snart

Elbilen XPENG P7 kan allerede nu forudbestilles i Danmark. Leveringer vil ske fra andet kvartal 2023, og flere modeller er på vej. 

Læs også: Nu kan Xpeng P7 forudbestilles i Danmark

Til næste år løfter XPENG sløret for G9, der er en stor elektrisk SUV med hurtig opladning.

Se også: Nyheder om elbiler