XPeng vil lancere 6 nye elbiler inden 2025

XPeng har spændende nyt på vej. Inden 2025 er planen af lancere seks nye elbiler, heriblandt en sedan, MPV, SUV og en coupé.

XPeng vil lancere 6 nye elbiler inden 2025

XPeng skruer bissen på i de kommende år, må være konklusionen på deres planer for de næste to år. Inden 2025 kommer der hele seks spritnye elbilmodeller fra dem.

Se også: Se kommende elbiler

Seks kommende elbiler fra XPeng

Elbilproducenten XPeng har leveret de første eksemplarer af den elektrike sedan P7 og er snart klar til introduktionen af G9. I løbet af næste år kommer XPeng G6 på markedet, der spås at være en skarp konkurrent til årets indtil videre bedst sælgende elbil, nemlig Tesla Model Y.

Der er dog meget mere på programmet hos XPeng, som forventer at lancere hele seks nye elbilmodeller inden 2025. XPeng har netop afsløret deres planer for de næste to år – og det ser spændende ud.

En elektrisk MPV med 800 km rækkevidde

Efter XPeng G6, der er meget stor hype omkring, kommer en elektrisk MPV. XPeng X9, som navnet angiveligt bliver, forventes lanceret i fjerde kvartal af 2023.

Her er der tale om en stor MPV til den pladskrævende familie med et helt nyt design og en lang rækkevidde på op til 800 kilometer.

XPeng P6 er en mellemstor sedan

Den næste derefter bliver en elbil med kodenavnet F57. Der gættes på, at F57 vil ende med at hedde P6. P6 vil størrelses- og prismæssigt placere sig mellem XPeng P5 og XPeng P7.

XPeng P6 kommer i flere forskellige varianter med en rækkevidde fra 550 til 700 kilometer.

Se også: Alle elbiler fra XPeng

To elektriske XPeng-SUVer på vej

Så er der XPeng-bilen med kodenavnet F61, der ser ganske interessant, og som vi tænker vi passe godt til det danske marked. Her er der tale om en lille SUV, der forventes at blive kaldt G5. Den er altså mindre end G9 og G6 – og mon ikke også billigere.

Men det stopper ikke her, for XPeng (og bilkøbere ikke mindst) er vilde med SUV’er. Der kommer nemlig også en G7, der forventes at have 570 kilometer rækkevidde.

XPeng kommer også med en sportsvogn

Der skal selvfølgelig også være en elektrisk sportsvogn på programmet. Den har ikke fået et officielt navn endnu, men går under E29.

Den vil være en elektrisk coupé, der skal konkurrere mod andre kommende sportvogne på el, som MG Cyberster. Men andre informationer og specifikationer er der ikke endnu.

En lille billig elbil fra XPeng

Til sidst har XPeng planer om en lille elbil, som vi forventer skal konkurere mod biler som BYD Dolphin og kommende billige elbiler fra Volkswagen, såsom ID.2, og andre små prisbillige elbiler.

Denne elbil forventes at få navnet XPeng P3. P3 kan få helt op til 550 kilometer rækkevidde, hvilket lyder ret vildt i vores ører.

Med seks nye elbilmodeller på 1,5 år er det et imponerende mål XPeng har sat sig. Men indtil videre ser vi allermest frem til at teste den meget ventede G9 snart.

Se også: Test af elbiler