Xpengs elbiler får Android Auto og Apple CarPlay

Det tyder på, at Xpeng har lyttet til kunderne, for både Android Auto og Apple CarPlay kommer til G9, P7 og kommende elbiler fra mærket, erfarer Mobilsiden.dk.

Xpengs elbiler får Android Auto og Apple CarPlay

Der er blevet taget ekstremt godt imod Xpeng G9 i Danmark, som også imponerer i vores test. Én af ulemper ved den er dog manglen på Android Auto og Apple CarPlay, som mange danskere sætter pris på.

Det kunne dog tyde på, at Xpeng har lyttet til de mange forespørgsler på Android Auto og Apple CarPlay. mobilsiden.dk erfarer nemlig, at Xpeng vil integrere begge platforme i deres elbiler.

Se også: Stem på Årets elbil 2024

Xpeng G9 og P7 får Apple CarPlay og Android Auto

Tesla, Nio, Lucid, Xpeng og flere bilproducenter har bevist valgt ikke at tilbyde Apple CarPlay og Android Auto i deres biler. Typisk er forklaringen, at de med den fulde kontrol over softwaren på skærmen kan give den bedste, hurtigste, mest brugervenlige og sømløse oplevelse.

Dog ligger både Apple CarPlay og Android Auto højt på forbrugernes ønskeseddel, når de kigger efter ny bil. Hos Xpeng har man tilsyneladende lyttet til kundernes mange forespørgsler på Googles og Apples softwareløsninger til biler og skulle nu have besluttet, at de fremover vil tilbyde både Apple CarPlay og Android Auto i deres elbiler, fortæller en anonym kilde til mobilsiden.dk.

Både Android Auto og Apple CarPlay er på vej til Xpengs elbiler. Det erfarer Mobilsiden.dk

Med Apple CarPlay og Android Auto ombord i bilen opnår man en velkendt og enkel oplevelse med alle de apps og tjenester, som forbrugerne er vant til at bruge på deres smartphones.

Vi forventer, at Apple CarPlay og Android Auto vil være muligt med både kabel og trådløst i Xpengs elbiler.

Xpeng selv har ikke meldt noget ud endnu om dette, men vi forventer en officiel udmelding inden længe.

Se også: Se alle elbiler fra Xpeng

Hvornår kommer Android Auto og Apple CarPlay til Xpeng?

Har du allerede en Xpeng P7, eller en G9 eller overvejer en? Så er du nok interesseret i at vide, hvornår Android Auto og Apple CarPlay kommer til Xpeng G9 og P7.

Desværre ved vi endnu ikke meget om dette, men det forlyder, at det kommer til at blive i starten af 2024.

Det vil selvfølgelig være både nye og gamle elbiler fra Xpeng, der understøtter to de platforme. Hvorvidt et værkstedsbesøg kræves, vides heller ikke.