Resultat af kamera blindtest : Huawei, Samsung og Sony

Resultatet af kamera blindtesten er klar: Huawei P30 Pro, Samsung Galaxy S10+ eller Sony Xperia 1. Sådan fordeler stemmerne sig.

Resultat af kamera blindtest : Huawei, Samsung og Sony

I går lagde vi en mindre blindtest op, hvor deltagerne Huawei P30 Pro, Samsung Galaxy S10+ og Sony Xperia gjorde deres allerbedste, for at opnå flest mulige stemmer fra jer læsere. Blindtesten er nu lukket og vi er klar med resultatet.

Lad os få afsløret hvilken mobil der ligger bare telefon 1, 2 og 3:

  • Telefon 1: Huawei P30 Pro
  • Telefon 2: Samsung Galaxy S10+
  • Telefon 3: Sony Xperia 1

OBS. Der var en fejl i Del 1, hvor der på et af billederne stod “telefon 1” ved alle tre telefoner. Det blev rettet mens der stadig var indgået meget få stemmer, så det overordnede resultat ville ikke være anderedes.

Her er resultatet fra Del 1 og 2:

Resultat af Del 1

Blindtest Samsung Sony Huawei
Huawei P30 Pro indtager førstepladsen med 48,84 procent af stemmer. Samsung Galaxy S10+ er på andenpladsen, med Sony Xperia 1 ganske tæt efter. Foto: Mobilsiden

Resultat af Del 2

Blindtest Samsung Sony Huawei
Samme mønster ses i Del 2, men er her Huawei forspring noget større. P30 Pro får her 83,94 procent af stemmerne. Samsung Galaxy S10+ får 13,87 procent, mens Sony Xperia 1 må nøjes med 2,19 procent. Foto: Mobilsiden

Huawei P30 Pro vinder stort

Der kan vist ikke være tvivl om vinderen. Huawei vinder både del 1 og 2, og med et enormt forspring i del 2. Andenpladsen tages af Samsung Galaxy S10+, mens Sony får færrest stemmer og lander på en tredjeplads.

Det her er bare en lille blindtest. Vi er ved at gøre klar til en større blindtest, hvor alle de store flagskibe er med og hvor man kan stemme på hvert enkelt billede. Det kan du godt se frem til. Du kan også se frem til vores test af Sony Xperia 1, der lander i midten af næste uge.

Mere til historien

Siden redaktionen publicerede denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fulgte op på sagen. d. 21/6/2019 gik vi videre med temaet i en artikel omkring emnet Huawei svarer: Vores mobiler får Android 10 Q – Artiklen kan læses her. Læs også seneste nyt om temaet her.