Samsung lancerer Galaxy S20 i tre nye farver

Udvalget af Samsungs nye Galaxy S20-topmodeller bliver udvidet med tre nye farver: Aura Blue, Cloud White og Positive Red.

Samsung lancerer Galaxy S20 i tre nye farver

Da Samsung lancerede Galaxy S20-serien tirsdag denne uge, meldte Samsung ud, at telefonerne kommer til Danmark i fire forskellige farver: Cloud Pink, Cloud Blue, Cosmic Black og Cosmic Grey.

Men Samsung har endnu flere farver i porteføljen end bare disse fire. Det viser sig nemlig, at S20-serien også kan fås i hvid, dybblå og rød – bare ikke i Danmark, men derimod rundt omkring i verden.

Læs også: Samsung Galaxy S20: Pris og tilgængelighed

Aura Blue

Den blå farve, som ikke skal forveksles med den eksisterende lyseblå farve, sælges indtil videre kun eksklusivt hos den amerikanske forhandler Best Buy. Det er kun modellen S20+, der fås i den nye blå farve kaldet Aura Blue.

Læs også: Samsung Galaxy S20: Pris og tilgængelighed

Positive Red

Den røde farve sælges indtil videre kun hos det sydkoreanske teleselskab KT. Den røde farve er dog ikke til salg endnu, men kommer inden længe. Teleselskabet har allerede teaset for den røde farve, som kan ses på billedet ovenover.

Læs også: Samsung Galaxy S20: Er de pengene værd?

Cloud White

Den hvide farve, Cloud White, er mere tilgængelig end de to andre. Den kan indtil videre forudbestilles på Samsungs sydkoreanske, italienske og spanske hjemmeside, hvor det fremgår, at den kun forhandles online. Både Galaxy S20 og S20+ kan fås i denne nye, hvide farve.

Om nogle af de tre nye farver kommer til salg i Danmark, vides endnu ikke.

Læs også: Sammenlign priser på Samsung-telefoner