Sony Xperia 1 II: Pris, forudbestilling og salgsstart

Sony Xperia 1 II er nu klar til forudbestilling i Danmark, hvor man får Sonys prisvindende WH-1000XM3-hovedtelefoner med i købet. Her er informationer om pris og salgstart på topmodellen Xperia 1 II.

Sony Xperia 1 II: Pris, forudbestilling og salgsstart

Sony melder nu endelig klar til forudbestillinger af topmodellen Xperia 1 II, som blev lanceret helt tilbage i februar. Den ser dog ud til at have været ventetiden værd, hvis man kigger på disse første test af Sony Xperia 1 II. Forudbestiller man, får man Sonys fantastiske over-ear WH-1000XM3-hovedtelefoner med aktiv støjreduktion og en pris på omkring 1.800 kroner med i købet. Her er hvad du skal vide om forudbestilling, pris og salgsstart på Sony Xperia 1 II.

Læs også: Mobilsidens test af Sony Xperia 1 II

Med Sony Xperia 1 II får man indmad fra øverste hylde, pakket ind i Gorilla Glass 6 og en aluminiums-ramme. Den kommer med Sonys fremragende 6,5 tommer skærm, som vi allerede kender fra Xperia 1. Den er udstyret med den lynhurtige Snapdragon 865, 8 GB RAM og 256 GB lagerplads, som kan udvides med MicroSD-hukommelseskort (pladsen kan også bruges til dualSIM). Der er blevet plads til et 4000 mAh batteri, 3,5 mm jackstik, trådløs opladning og stereohøjtalere.

Læs også: Sony klar med ny topmodel: Xperia 1 II med 5G og Zeiss kamera

Så der er bestemt ikke sparet på indmaden, som er en topmodel værdig. Kameraet er dog Sonys store satsning med denne model. Her er der ikke store megapixel-tal, men i stedet hentet teknologi fra Sony gode kamera-afdeling. Den har fire kameraer på bagsiden, hvoraf tre er på 12 megapixel og det sidste er en ToF 3D-sensor.

Sony Xperia 1 II: Pris og forudbestilling

Nu kan flere butikker og teleselskaber tage imod forudbestillinger på Sony Xperia 1 II. Den var rygtet til at blive voldsomt dyr, men sælges i realiteten til en konkurrencedygtig pris. Og hvis man forudbestiller en Sony Xperia 1 II frem til senest den 21. juni, får man ganske gratis et sæt WH-1000XM3-hovedtelefoner med i købet. WH-1000XM3 fik i vores test 6 ud af 6 stjerner. Dette tilbud kan indløses indtil 19. juli 2020, men købet skal være foretaget inden den 21. juni.

Skal Sony Xperia 1 II købes uden abonnement, så har Elgiganten den i sort og lilla til 8.499 kroner. Call me har også telefonen til salg, hvor den med en måneds abonnement koster 7.348,5 kroner.

Telenor har Xperia 1 II til 8.240 kroner inklusiv abonnement med fri tale og 40 GB data i seks måneder. Telia har den til 8.194,50 kroner inklusiv abonnement med fri tale og fri data i seks måneder.

Elgiganten forventer at få den på lager den 16. juni, mens teleselskaberne skriver den 22. juni.