iPhone 12 kommer helt uden en oplader

Det tyder nu på, at de nye iPhone 12-modeller ikke kommer med en hurtig oplader i salgsæsken, som man ellers kunne læse på Mobilsiden i sidste uge.

iPhone 12 kommer helt uden en oplader

Først den ene vej og så den anden vej. I torsdags kunne man her på Mobilsiden.dk læse, at de kommende iPhone 12-modeller ville komme med en hurtig oplader på 20W i salgsæsken. Men nu har den typisk meget troværdige Apple-analytiker Ming-Chi Kuo påstået, at de nye iPhones i stedet kommer helt uden en oplader.

Det betyder altså, at iPhone 12 hverken kommer med EarPods eller en hurtig oplader i æsken, som ellers tidligere har været rygtet. I stedet vil den nye 20W-hurtigoplader blive solgt som tilbehør, hvilket lyder som noget Apple sagtens kunne finde på. Og det er der en ganske simpel årsag til.

Læs også: Fem år gamle iPhones får længere levetid

iPhones i 5G er dyrt

Det menes nemlig, at det er dyrt at udstyre iPhone 12-modellerne med 5G. Og da Apple gerne vil fastholde priserne fra sidste år, og endda introducere en billigere startpris, så skal der spares andre steder. Og det går altså udover den hurtigere oplader og de kablede hovedtelefoner.

Det er selvfølgelig en trist nyhed, som Apple forventes at forsvare med de miljømæssige fordele i denne beslutning. Det betyder altså, at den eneste tilbehør i iPhone 12-æsken bliver en USB-C til Lightning-stik.

Se også: Priser på iPhone SE 2020

20W USB-C oplader Apple
Lækket 20W USB-C Apple- oplader

Ny iPad Mini i 8,5 tommer på vej

Nu til et par enheder, som får den nye 20W-oplader med i æsken. Der er to nye iPads på vej fra Apple, som vil blive vist frem i løbet af det næste års tid. Den første er en 10,8 tommer iPad, som skal tage overfor nuværende iPad eller iPad Air. Derudover kommer også (endelig) en ny iPad Mini på 8,5 tommer. Førstnævnte kommer senere i år, mens iPad Mini 8,5 tommer forventes i starten af 2021.

Hvad siger i til en iPhone 12 uden i oplader æsken?

Læs også: iOS 14: iPhones får nu widgets på startskærmen

Seneste nyt

Historien slutter ikke her. Daniel Søgaard Hald fortsatte historien. Allerede d. 26/6/2020 bragte vi nyt i sagen med en vinkel på Fokus: Fem år gamle iPhones får længere levetidKlik her for at åbne artiklen.. Få også seneste nyt om temaet her.