OnePlus blåstemplet af Google: får AER-certificering

En række OnePlus-telefoner får nu mærkningen ”Android Enterprise Recommended” og overholder dermed Googles strenge virksomhedskrav.

OnePlus blåstemplet af Google: får AER-certificering

OnePlus 8-serien og OnePlus Nord bliver de første af OnePlus’ smartphones, der kommer på Googles liste over anbefalede telefoner til virksomheder. Netop denne certifikation var blandt OnePlus’ mål for i år, og det er nu altså blever opfyldt.

Google lancerede programmet i februar 2018, hvor formålet er at lave en liste over enheder, der er anbefalet til brug for virksomheder.

Læs også: Den billigere OnePlus Nord er et stort hit

Strenge krav til AER-certficering

Der er pt. 189 enheder, der er certificeret AER, hvilket betyder, at de opfylder Googles krav til hardware og software – blandt andet skal de have minimum 8 timers batterilevetid, mindst 2GB RAM og 32 GB lagerplads. Derudover kan man regne med at enhederne bliver rettidigt opdateret, at der er sikkerhedsrettelser og større opdateringer.

Det gør det let for en virksomhed at skalere og yde support til alle mobilenheder, og gør med standardiserede funktioner det nemt at administrere enhederne på samme måde hver gang, uafhængigt af antallet, man implementerer.

Læs også: Test af OnePlus Nord

Ydermere er de anbefalede AER-smartphones og producenter uddannet af Google i den seneste nye Android-arkitektur samt implementering og teknisk support.

Det er modellerne OnePlus 8, OnePlus 8 Pro og OnePlus Nord som har modtaget AER-cerfiticering fra Google.

Se også: De bedste priser på OnePlus-telefoner

Mere nyt om temaet

Tematikken slutter ikke her. Daniel Søgaard Hald fortsatte fortællingen. Allerede d. 15/9/2020 fulgte vi op med en ny vinkel på Toldvæsen beslaglægger OnePlus Buds som “falske AirPods” – Artiklen kan du læse her. Seneste nyt om emnet finder du her.