3 og Barry giver mobilkunderne billigere og grønnere strøm

Teleselskabet 3 har indgået et samarbejde med Barry. Med et abonnement på Barry får man strøm til indkøbspris og modtager besked, når strømmen er billigst og mest klimavenlig, og privatkunder hos 3 får de første syv måneders abonnement gratis.

3 og Barry giver mobilkunderne billigere og grønnere strøm

Teleselskabet 3 tilbyder nu en tjeneste til mobilkunderne, som ikke har meget til fælles med Spotify, TV2 Play og Deezer. 3 og opstartsvirksomheden og el-leverandøren Barry har nemlig indgået et samarbejde, og at give kunderne grønnere og billigere strøm.

Udbud og efterspørgsel og vind og vejr betyder, at strømmen i vores stikkontakter løbende ændrer pris og karakter. Sommetider er den billig, sommetider dyr, og indimellem kommer størstedelen af elektriciteten fra klimavenlige energikilder som vind, hav og sol. Strøm er en forbrugsvare som alle andre, men det er de færreste, der tænker over det i hverdagen.

Læs også: Barry giver dig kontrol over strømforbruget

Syv måneders gratis abonnement på Barry

Det har den danske opstartsvirksomhed Barry sat sig for at ændre. Barry vil gøre danskerne til bevidste og aktive strømforbrugere, som selv har kontrollen over deres elforbrug. Og fra i dag tager Barry et vigtigt skridt på vejen med et nyt samarbejde med teleselskabet 3, som betyder, at 3’s privatkunder kan tilmelde sig Barry og få syv måneders gratis abonnement. Herefter koster et abonnement på Barry 29 kroner om måneden.

”Barry har sat sig for at ruske op i det danske elmarked og bringe mere gennemsigtighed på banen. Det er en ambition, som vi i dén grad kender til og kun kan støtte op om. Derfor vil vi gerne være med til at bringe dem i spil over for vores kunder, som i høj grad er fans af brugervenlige og innovative løsninger. Med denne eksponering får Barry et rigtig godt afsæt for at nå bredt ud til en oplagt målgruppe,” siger David Elsass, der er direktør for 3’s privatmarked.

Inden udgangen af 2020 vil alle danskere have installeret en digital fjernaflæst elmåler, og det er blandt andet ved hjælp af den, at Barry kan bringe mere gennemsigtighed ind i strømmarkedet. På den måde kan kunderne løbende følge med i deres forbrug, og på baggrund af push-beskeder på mobilen fra Barrys app, såsom ”Mellem kl. 14-15 er strømmen i din stikkontakt billigst” og ”CO2-niveauet er lavest kl. 21-22”, kan kunderne vælge det mest optimale tidspunkt til at oplade elbilen, vaske tøj, køre opvaskemaskinen eller andre strømslugende aktiviteter.

Læs også: Nu er den landet: Her er appen, der erstatter din el-leverandør

Fakta om Barry hos 3

  • Med Barry kan 3’s privatkunder få strøm til indkøbspris og løbende følge deres forbrug i Barrys app.Dermed slipper de for uforudsete regninger og kan spare både penge og CO2, hvis de vælger at bruge strømmen, når den er billigst og mest klimavenlig.
  • Privatkunder hos 3 kan få syv måneder gratis abonnement hos Barry. Herefter koster Barry 29 kr. om måneden. Barry har ingen binding og 14 dages opsigelsesfrist.
  • Alle kan blive kunde hos Barry og få strøm til indkøbspris. Dog skal man have en smart elmåler installeret i sit hjem for at kunne følge med i sit forbrug.

Læs også: Barry vil digitalisere dit elforbrug