Apple Watch Series 3 har store problemer med 4G-dækningen

Anmelderne revser det nye Apple Watch Series 3 med LTE. Den indbyggede 4G-dækning virker ganske enkelt ikke ordentligt. Apple har anerkendt problemet.

Apple Watch Series 3 har store problemer med 4G-dækningen

Det skulle være så smart med indbygget 4G i det nye Apple Watch Series 3, som blev præsenteret sidste uge. De første anmeldere, som har taget et nærmere kig på uret, er dog langt fra begejstrede.

Hos både The Verge og avisen Wall Street Journal oplevede anmelderne store problemer med at få en stabil 4G-forbindelse med udgaven af Apple Watch Series 3 med indbygget LTE. Begge anmeldere beskriver, hvordan uret i tide og utide har problemer med at få kontakt til Siri, når man bruger assistenten. Opkald går heller ikke altid igennem, ligesom beskeder heller ikke altid bliver sendt.

Læs også: Apple lancerer Series 3 – et selvstændigt Watch

Begge anmeldere oplevede generelt en ustabil forbindelse, som man ikke kunne regne med. The Verge fik udskiftet sit eksemplar, hvor Apple forklarede, at det første parti af nye Apple Watches ikke var sat korrekt op med Siri – men problemerne fortsatte.

The Verge endte derfor med at give det nye Apple Watch Series 3 den hidtil laveste karakter på blot 5 ud af 10 mulige point. Til sammenligning scorede Apple Watch Series 1 og Series 2 henholdsvis 7 og 7,5 point. De fire kritikpunkter, som The Verge har at fremhæve om Apple Watch Series 3 med LTE, har da også alle at gøre med den nye indbyggede 4G-funktionalitet:

Problemer med mobildækningen, streaming med Apple Music virker endnu ikke, Siri er upålidelig og at batteriet drænes på grund af LTE-forbindelsen.

Apple anerkender problemet

Dagen inden anmelderne fik lov til at slippe deres anmeldelser løs, sendte Apple en meddelelse ud om, at man havde opdaget, ”at når Apple Watch Series 3 tilsluttes ubekræftede Wi-Fi-netværk uden internetforbindelse, kan det til tider forhindre uret i at bruge mobildækning. Vi arbejder på en rettelse i en kommende softwareopdatering”.

Det synes altså heldigvis at være et problem, som kan rettes i softwaren, men det ændrer ikke på, at det nye ur får meget hårde ord med på vejen, da den største nyhed i uret ganske enkelt dumper i test.