Motorola lancerer 4G-opgraderet Moto G

Motorola lancerer i dag en ny Moto G med 4G-netværksteknologien, som stadig beholder en ganske fornuftige pris.

Motorola lancerer 4G-opgraderet Moto G

Det nu kinesisk-ejede Motorola offentliggør i dag en forbedret og fortsat billig Moto G-smartphone med 4G som den store nyhed.

Den superpopulære Moto G-smartphone fra Motorola har vundet indpas hos mange kunder med de relativt gode specifikationer til en fornuftig pris. Motorola fortsætter nu samme gode stime, for den 2. generation af Moto G, som kom sidste år, er nu klar i en ny og forbedret udgave.

Den største forskel ligger i den tilføjede 4G-funktionalitet, som sikrer dig langt højere dataoverførsler på farten frem for 3G. En anden forbedring er også den øgede mængde af lagerplads, der nu er skruet op fra de små 8 GB til mere normale 16 GB. Vægten er, som følge af de nye komponenter, øget med små 6 gram.

På trods af at den nye telefons dimensioner er bibeholdt ned til hver millimeter, har Motorola presset et lidt større batteri i den forbedrede Moto G. 2070 mAh er nu blevet 2390, som svarer til et cirka 13 % større batteri.

De øvrige specifikationer er helt identiske med den nuværende Moto G. Med i pakken får du altså en 5” stor skærm med en HD-opløsning på 720 x 1280 pixels. Til at drive Android 5.0 Lollipop er der 1 GB RAM og en Snapdragon 400-processor at gøre godt med. Du har også mulighed for at indsætte et micro-SD-kort og øge mængden af lagerplads med op til 32 GB.

På kamerafronten er der ikke sket nogle ændringer. Det er samme 8 MP kamera bagpå og 2 MP kamera foran, der leverer billederne.

Moto G med 4G

Pris og tilgængelighed

Hvor du kan få sidste års Moto G i sort og hvid, og der sket lidt nyt på farvefronten med 2015-udgaven. I stedet for en sort og hvid variant kommer den nye 4G-telefon i en sort og sort/gul farvekombination. Du har også mulighed for at udskifte bagcoveret med de såkaldte Moto Shells i 8 forskellige farver.

Prisen for den forbedrerede Moto G ligger på 1.700 kroner, hvor den første 2. generations Moto G  kostede ca. 1400 kroner, da den kom ud. Du får derfor stadig en rigtig prisvenlig telefon, der klarer langt de fleste daglige opgaver.

I slutningen af marts måned lander den nye Moto G i de danske butikshylder.

Flere nyheder om motorola

Interessen for temaet fortsatte. mobilsiden fulgte op på historien. d. 4/3/2015 fulgte vi historien op med en artikel med temaet Motorola Moto E (2015): Første kig – Læs her. Læs også seneste nyt om temaet her..