Tesla opgraderer i Danmark med servicecenter og lynladere

Med nyt servicecenter og flere Supercharger-ladestandere udvider Tesla nu i Danmark. Se hvor Tesla opgraderer i landet.

Tesla opgraderer i Danmark med servicecenter og lynladere

Der skal ikke herske tvivl om, at Teslas biler er populære i Danmark – i hvert fald når vi taler elbiler. For selvom der stadig bliver solgt langt flest fossilbiler, så bliver elbiler mere og mere populære. I maj måned stog fossilbilerne stadig for hele 72,2 procent af nyregistreringerne og hybridbiler med 20,9 – tilbage er der elbiler med 6,9 procent. Så elbiler har i Danmark stadig en meget lille markedsandel, men den vokser måned efter måned. En af de ting der skal til for at få flere grønne biler på vejene er flere ladestandere. Det og mere gør Tesla nu noget ved. I Danmark opgraderer Tesla nemlig med både servicecenter og Supercharger-ladestandere.

Læs også: Tesla dropper Model S Plaid+ topmodel

Flere Tesla servicecentre i Danmark

Tesla har allerede en række servicecentre i Danmark,  i Hillerød og Kastrup på Sjælland og Aarhus i Jylland, og et er allerede på vej på Fyn.

Endnu et center er nu på vej ved Greve, hvorved Tesla kommer endnu tættere på kunderne rundt omkring i landet. Centeret i Greve bliver et af de større, hvor besøgende kan prøve en Tesla, få service og få leveret nye og brugte Teslaer til efteråret.

Læs også: Nu holder din Tesla øje med dig under kørsel

tesla opladning
De lysegrå ikoner er kommende Tesla Superchargere.

På Teslas danske hjemmeside kan man få et overblik over, hvor de kommende superchargere kan findes.

Hurtigere opladning, flere steder

Der skal være rig mulighed for at få ladet elbilen op, hvis der skal flere af de batteridrevne biler på vejene. Og det ved Tesla tydeligvis. For udover servicecenteret ved Greve, så kommer også flere Supercharger-lynopladere. Inden længe indvies den første af Teslas superchargere med tredje generation teknologi på Sjælland. De såkaldte V3 superchargers kan levere en effekt på op til 250 kilowatt.

Og der er flere ladestationer på vej. Tesla har planlagt at udvide med intet mindre end 10 nye Supercharger-ladestationer.

Efter blot 5 minutter i en Supercharger kan en Tesla Model 3 køre helt op til 120 kilometer.

Læs også: Tesla lancerer 2021-modeller af Model S og Model X – se priser

Efterfølgende nyt i sagen

Få den kronologiske fortsættelse af sagen og anvisning til hvor du finder seneste nyt om temaet. Daniel Søgaard Hald kunne ikke lade være. d. 7/6/2021 fulgte vi artiklen op med nyheden; Tesla dropper Model S Plaid+ topmodel – Historien finder du her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt om sagen..