Volvo giver interaktivt indtryk af indbygget Android Auto

Volvo's kommende elektriske Polestar 2 får indbygget Android Auto. Volvo har lavet et interaktivt forhåndsindtryk af platformen.

Volvo giver interaktivt indtryk af indbygget Android Auto

Volvo’s kommende Tesla Model 3 konkurrent bliver den første bil med indbygget Android Auto. Den Volvo’s kommende Android Auto platform kræver ikke en smartphone, men er et fuldt indbygget styresystem. Audi og Volvo var de første bilproducenter, som var interesserede i platformen, hvor Volvo nu ser ud til at blive først klar med det. Volvo skulle være klar med Polestar 2 med Android Auto i 2020.

Vi får nu et lille indblik i systemets udseende og brugerflade i en interaktiv form. Den er endnu ikke en fuldt fungerede, men det er stadig interessant at prøve af. Har du lyst til selv at prøve, så skal du gå ind her, på din mobil eller tablet. Herefter trykker du på menuknappen i browseren og vælger “Føj til startskærm”. Herefter får du en genvej til demoen på din hjemmeskærm, som du kan åbne og prøve af.

Læs også: Audi lancerer den vilde E-Tron GT koncept elbil

Generelt byder brugerfladen på store knapper og ikoner i en form, som passer godt til en tablet i portræt format. Google lader selv bilproducenter tilpasse udseende af Android Auto brugerflade og dette er altså Volvo’s bud.

Det er ikke meget vi ved om elbilen Polestar 2 endnu, men den skulle blive sat i produktion i 2020, kunne køre omkring 300 kilometer på en opladning og koste omkring 400-500.000 kroner i Danmark. Der skulle komme meget mere information om både Polestar 2 og dens indbyggede Android Auto i den nærmeste fremtid.

Her er billeder af Volvo’s kommende indbyggede Android Auto:

Volvo android auto
Indbygget Android Auto i Volvo’s kommende elektriske biler.
Volvo android auto
Indbygget Android Auto i Volvo’s kommende elektriske biler.
Volvo android auto
The Verge viser her hvordan brugerfladen ser ud på en lille tablet. . Foto: The Verge

Læs også: Disse biler har Android Auto og Apple CarPlay

Temaet er ikke slut

Tematikken slutter ikke her. mobilsiden fulgte op på sagen. 9/1/2019 publicerede vi artiklen; Her er verdens første foldbare smartphone – Følg det videre forløb her. Tjek også seneste nyt om emnet her..