AirPods Pro 2 får første opdatering af firmware

AirPods 2 Pro har kun været til salg i få dage, men har allerede fået en opdatering, der retter fejl og kommer med forbedringer.

AirPods Pro 2 får første opdatering af firmware

Apples AirPods Pro 2 TWS earbuds blev præsenteret tidligere i september og kom på hylderne for nogle få dage siden. Alligevel er det allerede tid til den første opdatering af earbudsenes firmware.

Retter flere fejl

Den nye version har nummer 5A377, og i kommentarerne til opdateringen står der, at flere fejl vil blive rettet, og at opdateringen også bidrager med andre forbedringer.

Vi ved dog endnu ikke noget om hvilke fejl, der er blevet ordnet, eller hvad forbedringerne i den nye version af firmware består af.

Se også: Guide til de bedste headset

Opdatering kommer automatisk når de lader

Opdateringer af firmware i AirPods downloades som regel, når de oplader og samtidig er inden for Bluetooth-rækkevidde fra din iPhone, iPad eller Mac.

Der er ingen standard at følge for at installere opdateringer manuelt, så man må helt enkelt vente, til opdateringen finder vej til earbudsene.

Er man usikker på hvilke firmwareversion, ens AirPods har, skal man sikre sig den nyeste OS-version i sin iPhone/iPad, åbne Indstillinger og gå til Bluetooth > AirPods. Her trykket man på knappen “Mere info” markeret med et “i” og scrolle ned til Om-sektionen for at tjekke hvilken version af firmware man har.

På en Mac klikker man på Apple-logoet i menuen og vælger System Information og derefter Bluetooth for at finde de tilkoblede AirPods og deres firmwareversion.

Find priser på de nye AirPods Pro 2 her.