Analytikere tror Apple lancerer sit AR / VR headset på WWDC 2022

Apples næste store produktkategori kan blive inden for mixed reality headset - første generation ventes at komme ved WWDC 2022.

Analytikere tror Apple lancerer sit AR / VR headset på WWDC 2022

De fleste forventer endnu et WWDC-event fra Apples side senere på året. Om det også denne gang bliver et virtuelt event, eller om Apple vælger at gå tilbage til et fysisk event, må vi vente og se, men at det bliver spændende, er der ingen tvivl om, hvis man skal tro de seneste rygter.

Apples mixed reality headset på trapperne

Analytiker Gene Munster er af den mening, at Apple kan have planer om at præsentere deres omtalte mixed reality headset allerede ved dette års WWDC-event. Vi har i lang tid hørt utallige rygter om, at Apple udvikler smarte briller, og dette mixed reality headset skal være et af flere headsets, som selskabet arbejder på.

Munster tilføjer, at Apple ved eventet viser det headset, de er i gang med at udvikle, men at det ikke kommer på markedet før end i 2023. Det stemmer godt overens med tidligere rygter fra pålidelige kilder som Bloombergs Mark Gurman, hvor vi har hørt, at Apple kan offentliggøre et headset i 2022.

Se også: Guide til VR headset

Kan erstatte iPhone på sigt

Vi har også hørt, at Apples mixed reality headset kan være i den dyre ende, men også at det mere skal være tiltænkt udviklere end den gennemsnitlige private bruger.

Formentlig vil Apple gerne opbygge et økosystem, inden de lancerer en forbrugervariant af headsettet. Visse rygter har tilmed hævdet, at Apple på sigt kan ville erstatte iPhonen med en enhed som headsettet.

Se også: Appels VR headset får computerkraft som en Mac