Apple på vej med store opdateringer til AirPods

Næste år lancerer Apple Apple 4. generation af de trådløse earbuds, AirPods. Glæd dig til store nyheder som et helt nyt design, etui med USB-C og aktiv støjreduktion (ANC).

Apple på vej med store opdateringer til AirPods

Opfrisket design, nye funktioner, bedre lyd med mere forventes til næste år for AirPods, AirPods Pro og AirPods Max.

Apple satser hårdt på AirPods, der er blevet en af selskabets mest succesfulde produktkategorier. Ifølge Bloomberg kan vi snart få en opfriskning af hele porteføljen af Apple AirPods. Det bliver som en helt ny identitet med nyt design, bedre lyd og nye etuier med USB-C.

Læs også: Det næste Apple Watch kan opdage søvnapnø

4. generations AirPods får aktiv støjreduktion

Ifølge kilder, der er bekendt med Apples udviklingsplaner, giver Apple de trådløse earbuds, AirPods, en større overhaling i løbet af 2024.

Apple ønsker ikke selv at kommentere på de kommende produkter, men Bloomberg erfarer, at 4. generations AirPods kommer til at erstatte både 2. og 3. generations AirPods.

Næste generations AirPods kommer i to varianter: Med og uden aktiv støjreduktion (ANC). Designmæssigt skulle de blive et miks mellem 3. generation AirPods og AirPods Pro. Ifølge oplysningerne vil næste generations AirPods ikke komme med udskiftelige ørepropper, som man kender fra AirPods Pro. Prisen bliver i samme leje som de nuværende AirPods – altså i prislejet 1.100 til 1.500 kroner.

Den dyrere variant af 4. generations AirPods vil også komme med et nyt opladningsetui, der har indbygget højtaler til at udsende alarmer via Find My-funktionen. Det samme er allerede muligt i etuiet til AirPods Pro.

Begge varianter af 4. generations AirPods får USB-C-opladning. Det sker, efter Apple introducerede USB-C i iPhone 15-serien efter pres fra EU.

Apple opdaterer også AirPods Pro og AirPods Max

3. generations AirPods Pro, som altså først kommer i 2025, ventes at få et helt nyt design og en ny processor. Apple arbejder også på en række nye sundhedsfunktioner, som skulle virke med AirPods Pro. En af funktionerne skulle være undersøgelse af brugerens hørelse.

Over ear-hovedtelefonerne AirPods Max kom på markedet i 2020 og har endnu ikke fået en opgradering. I slutningen af næste år ventes de at få en lille opdatering, hvor etuiet får USB-C-port. Hovedtelefonerne kommer også købes i nye farver.

Læs også: Nyheder om wearables og gadgets