Drop købet af AirPods Max og hjælp et barn

4.799 kroner koster Apples nye AirPods Max. Bruger man pengene anderledes, så kan man blive SOS fadder for et barn i 19 måneder eller købe 2,5 sæt Sony WH-1000XM3.

Drop købet af AirPods Max og hjælp et barn

Apples nye hovedtelefoner, AirPods Max, bliver diskuteret på internetfora verden rundt. Ikke på grund af deres formidable lyd, for faktisk har ingen testet dem endnu. I stedet bliver der snakket om deres høje pris og deres meget specielle og genkendelige design. Og netop den dyre pris er hvad vi nu skal kigge lidt nærmere på. For hvis det ikke skal være AirPods Max, hvad kan man så få for 4.800 kroner?

Læs også: Apple AirPods Max lanceret – Dyrt over-ear med ANC

Det der får prisen på AirPods Max til at virke skyhøj er flere ting. Først og fremmest er det Apples første egenproducerede over-ear hovedtelefoner. Der findes dyrere hovedtelefoner på markedet til entusiaster, men der findes også ekstremt gode premium hovedtelefoner med samme funktioner, som bliver rost af anmeldere verden rundt; Sony WH-1000XM4, Bose QuietComfort NC 700, Sennheiser Momentum 3 Wireless og mange flere. Ens for alle disse er en høj kvalitet til langt billigere penge, end Apples AirPods Max. Det er svært at forestille sig, at Apples nye hovedtelefoner er så meget bedre, end det bedste fra disse veletablerede producenter af hovedtelefoner.

Dernæst er der det med timingen. At smide et par luksuriøse hovedtelefoner på markedet, i en tid hvor verden er hårdt ramt af en pandemi. Som Forbes John Koetsier skriver, føles “AirPods Max som en fuckfinger midt i en pandemi”.

Til sidst er der designet, der allerede nu bliver lavet sjov med på Reddit. Enten er man vild med det eller også er man ikke – der virker til at være flest af sidstnævnte. På trods af ovenstående, så virker det til, at der er godt gang i salget af AirPods, som får længere og længere leveringstider.

Så med et smil på læberne, vil vi nu undersøge, hvad kan i stedet kan få for de 4.799 kroner AirPods Max koster.

Læs også: Guide: De bedste over-ear-hovedtelefoner med støjreduktion

Dette kan man købe til prisen for et par AirPods Max:

Har i andre bud, så slå jer gerne løs i kommentartråden herunder.

Se også: Flere nyheder om hovedtelefoner og gadgets

Redaktionen har mere til sagen

Fortællingen gik ikke bort med denne historie. Daniel Søgaard Hald gik videre med historien. 9/12/2020 gik vi et spadestik dybere og bragte historien AirPods Max er allerede udsolgt – levering først til januarKlik her og læs den fulde artikel.. Og sidste punktum er endnu ikke sat. Klik her for at se de sidste nyheder..