Huawei Watch GT2 Pro – nyt smartwatch i titanium og safirglas

Huawei udvider med to nye wearables: En ny topmodel i smartwatch-kategorien Huawei Watch GT2 Pro i titanium og safirglas, og fitnesstrackeren Huawei Watch Fit.

Huawei Watch GT2 Pro – nyt smartwatch i titanium og safirglas

Huawei har netop lanceret to nye produkter i wearables i kategorien: Huawei Watch GT2 Pro og Huawei Watch Fit. Huawei Watch GT2 Pro er ny topmodel i smartwatches, hvor der fristes med lækkert design i holdbare materialer, og ikke mindst to ugers batteritid. Huawei Watch Fit er producentens første dedikerede sportsur med 96 aktivitetsfunktioner indenfor forskellige sportsgrene og motionsformer.

Læs også: Huawei FreeBuds Pro: Nye in ear-øretelefoner med aktiv støjreduktion

Huawei Watch GT2 Pro

Huawei er klar med en ny topmodel inden for smartwatches. Huawei Watch GT2 Pro kommer i luksuriøse materialer; en urkasse i titanium og safirglas som beskyttelse på skærmen. Uret kommer i farverne Night Black og Nebula Grey. Og det er netop designet der her er fokus på. Selve indmaden er nemlig identisk til Huawei Watch GT2, som blev lanceret sidste år.

Læs også: Test af Huawei Watch GT2

Det betyder, at uret har en 1,39 tommer AMOLED-skærm, 4GB lagerplads og bliver drevet af Huawei Kirin A1. Det har en indbygget højtaler og mikrofon, så man kan foretage opkald direkte på uret. Det har trådløs opladning og holder strøm i op til to uger. Det er vandtæt til 5 ATM og kan derfor bruges til svømning.

Huawei Watch GT2 Pro foreslå 10 forskellige løbekurser, der guider dig igennem og hjælper med at holde motivationen oppe. Det har hele 100 aktivitetsfunktioner indenfor forskellige sportsgrene og motionsformer, som du kan bruge til at følge din udvikling og sætte nye mål for din træning.

Læs også: Test af Samsung Galaxy Watch 3 – Det bedste til Android

Pris på Huawei Watch GT 2 Pro

Huawei Watch GT 2 Pro har en vejledende pris på 2.299 kroner og kommer til salg i butikkerne sidst i september. Alternativt kan man nu finde Huawei Watch GT 2 til omkring 1.000 kroner.

Se også: Billige priser på tre af de bedste smartwatches

Huawei Watch Fit

Sammen med Huawei Watch GT2 Pro har Huawei også lanceret et billigere sportsur. Huawei Watch Fit understøtter 96 aktivitetsfunktioner indenfor forskellige sportsgrene og motionsformer og har endda en animeret træner med 12 forskellige kurser i blandt andet yoga og styrketræning og få demonstreret bevægelserne i små animationsfilm.

Skærmen på Huawei Watch Fit er på 1,64 tommer og er af typen AMOLED i opløsningen 456 x 280 pixel. Der er 4GB lagerplads ombord og op til 10 dages batteritid, alt efter hvor meget GPS-måleren benyttes.

Huawei Watch Fit
Huawei Watch Fit har gode træningsfunktioner, GPS og AMOLED-skærm.

Ligesom Watch GT2 Pro har Watch Fit “TruSeen”-pulsmåler som måler hjerterytmen og blandt andet give brugeren informationer om, hvordan hjerterytmen har ændret sig i de sidste 24 timer. Derudover er Huawei Watch Fit udstyret med Huawei TruSleep 2.0, der kan måle søvnstadier og via kunstig intelligens identificere søvnproblemer, og komme med forslag til, hvordan søvnen kan forbedres.

Sportsuret fås i forskellige farver, såsom mint green, sakura pink, cantaloupe orange og graphite black. Det vejer kun 34 gram.

Pris på Huawei Watch Fit

Huawei Watch Fit har en vejledende pris på 999 kroner og kommer i butikkerne sidst i september.

Læs også: Fokus: Hvilken fitness tracker er bedst?