Nye sundhedsfunktioner til Apple Watch – her er de bedste

Apple annoncerede for nylig WatchOS 10. Det har bragt nye sundhedsfunktioner til dit Apple Watch. Vi har her samlet de vigtigste funktioner.

Nye sundhedsfunktioner til Apple Watch – her er de bedste

Er der en ting, som Apple meget gerne vil fremhæve ved deres produkter, er det de sundhedsfunktioner, du får med, når du køber en iPhone eller et Apple Watch.

Med lanceringen af WatchOS 10 er der kommet en række nye funktioner, som kan hjælpe dig med at tracke din sundhed. Vi lister her tre af de mest spændende funktioner.

Læs også: Brugte iPhones er bedst til børn

1. Tracking af dit humør

En af de nye funktioner i Apples sundhedsapp, er muligheden for at tracke dit humør. Funktionen er tiltænkt til, at du kan få et bedre overblik over, hvordan dit humør udvikler sig i løbet af dagen.

 

Foto: Apple

Når du vil tracke dit humør, bliver du præsenteret for en slider, som du kan bruge til at indikere, hvilket humør du føler i netop dét øjeblik. Når du har angivet, hvilket humør du er i, vil dit Apple Watch spørge, om årsagen til det humør, du har angivet.

Alt dette vil udmunde i en graf over, hvordan dit humør udvikler sig.

Læs også: Apple Watch Series 9 har hurtigere chip og ny pink farve

2. Øjensundhed

En anden ny sundhedsfunktion i WatchOS 10 giver dig muligheden for at være mere opmærksom på, at især dit barn får nok dagslys. På Apples egen hjemmeside skriver techgiganten, at risikoen for nærsynethed kan mindskes ved at hjælpe dit barn på vej til at tilbringe mere tid i dagslys.

Foto: Apple

Apple Watch kan måle tid tilbragt i dagslys igennem sensoren til omgivende lys.

3. Hold styr på medicinen

Den sidste nye sundhedsfunktion, som vi har valgt at tage med på listen, er den nye funktion til at give påmindelser om at tage medicin. Med den ved hånden kan du holde styr på, om du har husket at tage din medicin på en, som Apple siger, diskret og bekvemmelig måde.

Foto: Apple

Den nye medicintracker kan indstilles i sundhedsappen, og med et Apple Watch på håndleddet vil du modtage dine medicinpåmindelser direkte på uret.

Læs også: iOS 17: Sådan installerer du ny software på din iPhone