Samsung klar med jeans med en dedikeret Galaxy Z Flip3-lomme

Samsung Galaxy Z Flip 3 har et lit specielt format og derfor kan man nu få et par særlige Dr. Denim jeans med lommer specielt til mobilen.

Samsung klar med jeans med en dedikeret Galaxy Z Flip3-lomme

Man skal høre meget, før ørene falder af, som man siger. Men nu er det da lige ved med seneste Samsung-nyhed. Samsung har i samarbejde med Dr. Denim netop lanceret et par jeans med en dedikeret Galaxy Z Flip3-lomme. Den er placeret på højre hofte og er designet til at passe til den nyeste clamshell foldbar. Jeansene har alle andre lommer enten syet til eller helt fjernet.

Hvem gider lommer der ikke er stilfulde?

I en pressemeddelelse spørger Samsung “hvem har brug for store lommer” og har besluttet at skrotte dem, fordi “de tager for meget plads”, “ikke ser stilfulde ud” og “de nyeste telefoner glider og glider i dem”.

Om det så er stilfuldt med en lomme dedikeret til en sammenfoldelig telefon som Galaxy Z Flip3 kan diskuteres, men det giver på sin vis mening.

dr. denim jeans z flip 3

Se også: Test af Samsung Galaxy Z Flip 3

Pris inklusiv bukser: Den samme som for Galaxy Z Flip 3

Bukserne sælges sammen med en Galaxy Z Flip3 med 128 GB til i alt Parret sælges for det, der svarer til cirka 7.200 kroner – uden moms.  Galazy Z Flip 3 koster 8.199 kroner inkl. moms i Danmark hos Samsung selv.

Derfor kan man med lidt god vilje sige, at man får et par Dr Denim jeans gratis med i købet.

Se også: Nyheder om tilbehør til telefoner