Store Apple-nyheder i marts

Allerede i løbet af næste måned forventer vi at se nye MacBook Air-computere og iPads, iOS 17.4 og meget mere fra Apple. Læs mere om de kommende nyheder her.

Store Apple-nyheder i marts

Apple har fået gang i sit Apple Vision Pro-headset, men der er flere nyheder på vej. Allerede i marts forventer vi at se de næste store nyheder fra techgiganten.

Læs også: Salget af tablets falder fortsat – Apple klarer sig bedst

Nye Macs, iPads og iOS 17.4 på vej

Marts kan blive en travl tid for Apple, da selskabet forventes at lancere nye MacBook Air-, iPad Pro- og iPad Air-modeller i løbet af måneden. Samtidig ser det også ud til, at Apple gør klar til at lancere iOS 17.4 i marts. Se her, hvad vi forventer at se:

Apple vil sandsynligvis lancere nye MacBook Air-, iPad Pro- og iPad Air-modeller “omkring slutningen af marts”, erfarer Bloomberg.

Vi forventer også, at 13″ og 15″ MacBook Air vil blive opdateret med Apples nyeste M3-chip på samme tidspunkt. Det vil give dem vigtige fordele i forhold til M2-chippen. De vil blandt andet få hurtigere ydeevne og hardwareaccelereret ray tracing til forbedret grafik i spil. Apple har allerede opdateret 14″ MacBook Pro, 16″ MacBook Pro og 24″ iMac med M3-chippen i oktober 2023.

Designmæssigt kommer der sandsynligvis ikke de store ændringer på MacBook Air i år, men den bærbare computer vil sandsynligvis få understøttelse af Wi-Fi 6E ligesom andre Macs.

De næste iPad Pro-modeller forventes at blive de første iPads med forbedret OLED-skærme. Andre rygter eller sandsynlige funktioner til iPad Pro inkluderer M3-chippen, trådløs MagSafe-opladning, et redesignet Magic Keyboard med en større trackpad og et aluminiumskabinet og et vandret frontkamera.

Vi kan også komme til at se en iPad Air i et større 12,9″ format. Den kommer måske samtidig med en opdateret model på 10,9″. Andre rygter eller sandsynlige opdateringer til iPad Air omfatter M2-chippen, et redesignet kamera på bagsiden, understøttelse af Wi-Fi 6E og Bluetooth 5.3.

Læs også: Google og Mozilla utilfredse med Apples browser-planer i EU

iOS 17.4 bliver frigivet i marts

I en pressemeddelelse om større App Store-ændringer i EU bekræfter Apple, at iOS 17.4 vil blive frigivet i marts:

“Udviklere kan læse om disse ændringer på Apple Developer Support-siden og kan begynde at teste de nye funktioner i iOS 17.4-betaen i dag. De nye funktioner vil blive tilgængelige for brugere i de 27 EU-lande fra marts 2024”.

Ud over ændringerne i EU omfatter de vigtigste nye funktioner i iOS 17.4 Apple Podcasts-transskriberinger, SharePlay til HomePod, nye emojis og muligheden for at bruge Apples betalingskort, Apple Cash, på flere hjemmesider ved at generere et virtuelt kortnummer. Opdateringen indeholder også forberedelser til lanceringen af næste generation af CarPlay senere på året.

Andre softwareopdateringer, der forventes at blive frigivet i marts, omfatter iPadOS 17.4, macOS 14.4, watchOS 10.4, tvOS 17.4 og visionOS 1.1.

Se også: De bedste tilbud på brugte iPhones

Ny iPhone-farve?

Apple introducerer ofte nye iPhone-farver omkring marts eller april – halvvejs i den årlige smartphonecyklus. Derfor er det bestemt en mulighed, at vi vil få iPhone 15-serien at se i en ny farve. Her kan du se, hvilke iPhones, der fik nye farver omkring marts i de foregående år:

  • Marts 2023: iPhone 14 og iPhone 14 Plus kom i gul
  • Marts 2022: Apple introducerede en ny grøn farve til iPhone 13 og iPhone 13 mini og en ny alpegrøn farve til iPhone 13 Pro-modellerne
  • April 2021: iPhone 12 og iPhone 12 mini blev tilgængelige i lilla

Læs også: Guide til det billigste mobilabonnement