Sparetips: De billigste priser på hurtigt bredbånd

Der er nogle oplagte fordele ved det mobile bredbånd, som nu tilbydes til konkurrencedygtige priser. Men det faste bredbånd er stadig det rigtige valg for mange - her guider vi til de bedste abonnementer.

Sparetips: De billigste priser på hurtigt bredbånd

Danskernes forbrug af internettets mange godter stiger år for år. Det betyder vores brug af mobilnetværket er stigende, på både mobilen og det mobile bredbånd, men det gælder også det faste bredbånd. I denne uge af Sparetips har vi undersøgt markedet for de billigste hurtige bredbånd, både den mobile og den faste slags. Og så kigger vi på mobilabonnementer med mere end 10 GB data og Sonys nye topmobil, Xperia 1 II, som er billigere end forventet.

Nyeste tal fra Energistyrelsen viser, at vi i gennemsnit bruger næsten 250 GB data på hjemmets bredbånd, op fra 205 GB hvis vi går et par år tilbage. Hvorfor det mobile bredbånd oftere bliver valgt er forståeligt, for det er en praktisk og let løsning. Dog er der stadig nogle fordele, som med tiden kan forsvinde med 5G-netværket, ved det faste bredbånd, som gør det til det oplagte valg for mange. Det faste bredbånd giver nemlig en højere hastighed, en mindre forsinkelse som gør det mere velegnet til gaming, der er intet dataloft og så er det til tider en mere stabil løsning.

Læs også: Danskerne har brugt 898.000 terabyte mobildata i 2019

Herunder er de fem bedste bredbånds-abonnementer.

Fem billigste hurtige kablede bredbånd

 1. Kviknet: 300 Mbit til 229 kr./md. Se aktuelle tilbud hos Kviknet
 2. Boxer: 200 Mbit til 239 kr./md. Se aktuelle tilbud hos Boxer
 3. FastSpeed: 1000 Mbit til 249 kr./md.
 4. Telenor: 1000 Mbit til 249 kr./md. Se aktuelle tilbud hos Telenor
 5. Hiper: 1000 Mbit til 249 kr./md. Se aktuelle tilbud hos Hiper

Se også: Priser på bredbånd

Men der er også fordele ved det mobile bredbånd. Det er fleksibelt, let at komme i gang med og kan fås til billigere penge end det kablede bredbånd. Herunder er tre mobile bredbånds-abonnementer med over 250 GB data.

Tre billigste mobile bredbånd

 1. Hallo.dk: 400 GB data til 199 kr./md. (Netværk: TDC). Se aktuelle tilbud hos hallo.dk
 2. Oister: 2000 GB data til 220 kr./md. (Netværk: 3). Se aktuelle tilbud hos Oister
 3. CBB Mobil: 1000 GB data til 229 kr./md. (Netværk: Telenor / Telia). Priser på mobilt bredbånd

  Mere tale og data i vores mobilabonnementer

  De nye tal fra Energistyrelse viser også, at vi bruger mobilen mere til både data og tale. I dag bruger vi danskere i gennemsnit 10 GB data på mobilen om måneden, hvorfor vi har fundet tre mobilabonnementer, som tilbyder lidt mere end dette samt masser af taletid:

  1. Hallo.dk: 20 timers tale, 60 GB data (kampagnetilbud t.o.m. 24. juni) til 99 kr./md. (Netværk: TDC). Se aktuelle tilbud hos hallo.dk
  2. Velkommen: Fri tale, 50 GB data til 99 kr./md. (Netværk: TDC). Se aktuelle tilbud hos Velkommen
  3. CBB Mobil: 10 timers tale, 30 GB data til 99 kr./md. (Netværk: Telenor / Telia). Se aktuelle tilbud CBB Mobil
  4. Oister: Fri tale, 60 GB data til 109 kr./md. (Netværk: Telenor / Telia). Se aktuelle tilbud hos Oister

  Sony Xperia 1 II er billigere end forventet

  Sony er tilbage med endnu en topmodel. Sony Xperia 1 II er i test blevet taget godt imod af flere store internationale medier, og vi er spændte på at få fingrene i den – det sker heldigvis snart. I USA endte prisen dog med at blive 1.299 dollars, altså over 11.000 danske kroner. Men nu viser det sig, at den danske pris er 8.499 kroner, og den kan findes endnu billigere – helt ned til  7.348 kroner hos Call Me, inklusiv en måneds abonnement, som man kan vælge at opsige med det samme. Og det bliver endnu bedre, for Sony gode og dyre over-ear hovedtelefoner, WH-1000XM3, følger gratis med ved forudbestilling. Her kan du finde mere om pris, forudbestilling specifikationer på Sony Xperia 1 II.

   

  Flere artikler om Telia

  Siden redaktionen publicerede denne artikel er der kommet nyt i sagen. Lasse Olsen fortsatte fortællingen. 26/5/2020 kom der nyt i sagen med en vinkel omkring Forbrugerombudsmanden politianmelder teleselskaber for ulovligt telefonsalg – igen – Læs den her. Seneste tidende om temaet kan du læse her..