Sparetips: Hurtigere og bedre internet i hjemmet

Man behøver ikke altid investere i en hurtigere bredbåndsløsning til hjemmet, hvis internettet føles langsomt. Her er nogle gode tips til at forbedre WiFi-dækningen.

Sparetips: Hurtigere og bedre internet i hjemmet

Det er ikke altid bredbåndsforbindelsen der trænger til en opgradering, når internettet i hjemmet føles langsomt. I denne uge af Sparetips giver vi nogle råd gode råd til bedre WiFi-dækning i hjemmet. Vi kigger også nærmere på mobilabonnementer med børnevenlige tjenester inkluderet og smartphones med de bedste skærme.

Bedre WiFi-dækning i hjemmet

Føles internettet derhjemme sløvt eller når dækningen ikke hele boligen rundt, så er der nogle oplagte løsninger. I videoen herunder er vi omkring nogle muligheder for at forbedre hastigheden, uden man behøver opgradere forbindelsen.

Den første, og mest åbenlyse, er at kigge på placeringen af routeren. Står den gemt i afsides, så tænk i at placering den centralt i boligen. Er boligen i flere etager, så kan den med fordel placeres øverst. Nogle møbler og vægge er sværere for WiFi-signalet at trænge gennem, så overveg også dette i placeringen.

Er der ikke mulighed for at ændre på routerens placering, og står den dårligt placeret, så kan et access point eller et mesh routersystem være en mulighed. Der er også andre muligheder, såsom at benytte 2,4 GHz fremfor 5 GHz til nogle enheder, og dem oplyser vi om i videoen. Har du prøvet alt, så kunne en 1000 mbit forbindelse være en mulighed, og priserne er desuden styrtdykket. Her kan du finde de billigste priser på hurtigt bredbånd.

Telefoner med de bedste skærme

Vi bruger vores mobiltelefoner til mange flere ting i dag. Der bliver specielt set TV, Youtube, spillet spil og meget mere. Og alt dette er bare meget sjovere på en stor og flot skærm. De fleste Android-telefoner kommer idag med et sted mellem 6,3 og 6,7 tommer skærme, men der er forskel på kvaliteten af disse. Når vi udvælger de bedste mobilskærme, så kigger vi på opløsning, opdateringshastighed, farver, konstrast, betragtningsvinkler, lysstyrke og meget mere. I denne uges Sparetips har vi fundet fire mobiler med gode skærme:

Se også: Find de billigste priser på telefoner

Mobilabonnementer med børnevenlige tjenester

Det er snart tid til sommerferie og dermed rejsetid. Rejsetiden kan for børnene føles ekstra lang, hvorfor der ofte skal noget underholdning til. Vil man spare nogle penge, så kan man med fordel vælge et mobilabonnement med streamingtjenester, som kan benyttes af dig selv og børnene. Flere teleselskaber tilbyder abonnementer med forskellige typer streamingtjenester; film og serier, lydbøger, musik og mere. I Sparetips videoen giver vi overblik over nogle af de bedste mobilabonnementer med børnevenlige streamingtjenester.

Telmore Play

I det det største Telmore Play-abonnement får man fri tale, fri data og adgang til Netflix, Viaplay, TV 2 Play On Demand, BookMate, Telmore Musik og HBO Nordic for 399 kroner om måneden.

Se aktuelle priser hos Telmore

DukaTale

DukaTale tilbyder et mobilabonnement målrettet børn med timers tale og 5 GB data samt to måneders gratis brug af Fairytell. Normalt koster Fairytell 59 kroner om måneden.

Se aktuelle priser på dukaTale

CBB

CBB tilbyder musiktjenesten Tidal, der normalt koster 99 kroner om måneden. Abonnementet indeholder derudover fri tale og 50 GB data til 159 kroner om måneden.

Se aktuelle priser hos YouSee

Telia

Telia tilbyder tilkøb af tjenester med 20 kroner rabat. Man kan tilkøbe Spotify, HBO Nordic og Flipp for 79 kroner stykket om måneden.

Se mobilabonnementer hos Telia

Teleselskabet 3

Teleselskabet 3 tilbyder tilkøb af tjenester med 20 kroners rabat. For eksempel Deezer til musik og podcast og Saxo Premium med bøger og lydbøger.

Se aktuelle mobilabonnementer hos 3

Mere nyt om temaet

Sagen er slet ikke slut. Redaktionen har fulgt op på artiklen. Daniel Søgaard Hald valgte at gå videre med sagen. 8/6/2020 gik vi videre med nyheden; Sonos Arc soundbar i test: Scorer topkarakterer – Forstættelsen om temaet kan læses her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt om sagen..