Google Pixel 7 Pro på tilbud: Her er topmodellen billigst

Lige nu kan du få en af de bedste mobiltelefoner og kameramobil til den laveste priser nogensinde. Se her hvor Google Pixel 7 Pro er billigst.

Google Pixel 7 Pro på tilbud: Her er topmodellen billigst

Ren Android, høj brugervenlighed lækkert design, hurtig ydeevne og et fremragende kamera er nogle af de kvaliteter, som Googles flagskibsmobil, Pixel 7 Pro, byder på. Er du fristet, kan man lige nu købe Google Pixel 7 Pro til en virkelig skarp pris – og der er også tilbud på budgetmobilen Pixel 6a.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner

Her er den laveste pris på Google Pixel 7 Pro

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Googles Pixel 7 Pro er en af vores yndlings mobiltelefoner på markedet lige nu. Den har alt det et topmoderne mobilflagskib skal have, og så er Googles egen Android-software utroligt brugervenligt og kameraet leverer fotos og video i meget høj kvalitet – hver gang.

Læs vores test af Google Pixel 7 Pro her

Dog blev Google Pixel 7 Pro lanceret med en pris fra 6.999 kroner for 128 GB lagerplads. Siden den blev lanceret i oktober sidste år er prisen faldet med 700 kroner til cirka 6.300 kroner.

Men lige nu er der et ekstra godt tilbud, der er din opmærksomhed værd. Teleselskabet CBB har lige nu Google Pixel 7 Pro 5.299 kroner. Herudover skal man betale for én måneds abonnement, hvilket giver en mindstepris på 5.393 kroner. I sidste ende sparer man hele 1.606 kroner i forhold til den vejledende pris og næsten 1.000 kroner i forhold til andre laveste priser uden abonnement.

Se aktuelle tilbud på Google Pixel 7 Pro

Google Pixel 6a kan købes fra 1.799 kroner

Der er samtidig tilbud hos samme teleselskab på budgettelefon Pixel 6a. Pixel 6a er en lille og billigere mobiltelefon i en høj kvalitet og med et virkelig godt kamera i prisklassen. Den er samtidig et godt valg som mobiltelefon til børn. Se vores test af Google Pixel 6a her.

Google Pixel 6a blev lanceret herhjemme med en pris fra 3.699 kroner og er siden da faldet til 2.700 kroner uden abonnement. Det er en god besparelse, men den kan købes endnu billigere.

CBB har nemlig Pixel 6a på tilbud til 1.799 kroner. Dertil kommer én måneds mobilabonnement, som giver en mindstepris på 1.893 kroner. Det er en besparelse på 807 kroner og hele 1.806 kroner lavere end nyprisen.

Se aktuelle tilbud på Google Pixel 6a