Kommende smartphones: Disse telefoner kommer efteråret 2020

Selvom vi nærmer også sidste del af 2020, så kommer der masser af spændende mobiltelefoner på markedet. Her er et overblik over de kommende smartphones i efteråret, som vi har størst forventninger til.

Kommende smartphones: Disse telefoner kommer efteråret 2020

2020 har budt på mange ting, og blandt alle disse ting en lang række nye smartphones. Men tro ikke at det er slut nu, for der er flere spændende mobiltelefoner på vej, som vi har store forventninger til. Her kan du se hvilke telefoner der kommer i efteråret 2020.

Apple, Motorola, OnePlus, Huawei, Samsung, Sony og flere smartphoneproducenter har allerede lanceret én eller flere mobiltelefoner i løbet af 2020. Nogle af disse er gode nok til at kunne blive blandt årets bedste mobiltelefoner, mens andre ikke var helt hvad vi forventede. Her i slutningen af året er der dog altid godt gang i den og her lanceres flere spændende telefoner, som fortjener vores opmærksomhed. Herunder kan du få et overblik over disse kommende telefoner.

Se også: De bedste mobiltelefoner på markedet nu

Google Pixel 5

Vi skal nok ikke forvente at Google Pixel 5 kommer til Danmark, men derfor er den stadig et utroligt spændende produkt. Og sandsynligevis så vil flere online forhandlere tage den ind alligevel. For rigtig mange betegnes Pixel-telefoner som de bedste kameratelefoner og mon ikke Google vil forbedre netop dette i Pixel 5.

Det forventes at blive den første Pixel-telefon med 5G. Hertil kommer en Snapdragon 765G, 8 GB RAM og 128 GB lagerplads. Så derfor ikke et “ægte” flagskib, men mere noget ala OnePlus Nord.

Google Pixel 5 præsenteres den 30. september.

Læs også: Mere om Google Pixel 5

Google Pixel 5
Google Pixel 5

Huawei Mate 40 Pro

På trods af udfordringer med en manglende Google appbutik, så kommer vi ikke uden om Huaweis kommende Mate-serie. Mate-serien har længe været blandt vores favoritter og vi er helt sikre på, at Huawei vil vise verden hvad de går glip af. Vi tvivler dog på, at Huawei Mate 40 Pro kommer til Danmark, men derfor kan vi godt drømme lidt.

Der er ikke meget vi ved om Huawei Mate 40 Pro endnu, men der forventes dobbelt frontkamera og et stort fokus på bagkameraet.

Huawei Mate 40 Pro forventes lanceres i oktober.

Huawei Mate 40 Pro
Sådan kunne Huawei Mate 40 Pro se ud.

Se også: De bedste Huawei telefoner til prisen

iPhone 12 5G

Den mest hypede af de telefoner som kommer sidst i 2020 er uden tvivl iPhone 12. Vi er tæt på en officiel lancering, men Apple har endnu ikke meldt en dato ud.

Og der er nærmest ikke noget vi ikke ved om iPhone 12. Der kommer nyt design, nyt chipset, 5G og hele fire modeller at vælge mellem – alle med OLED-skærme. Her kommer den mindste iPhone længe på 5,4 tommer. Alt i alt kommer to billigere iPhone 12 samt to dyrere iPhone 12 Pro.

Hvis det ikke bliver den 30. september iPhone 12-serien lanceres, så bliver det i oktober.

Læs også: Mere om iPhone 12

iPhone 12
Sådan kan iPhone 12 se ud. Foto: EverythingApplePro

Se også: De bedste iPhones telefoner til prisen

Nokia 8.3 5G

Nokia 8.3 5G er lige på trapperne. Den er som sådan officiel, men den er endnu ikke landet på hylderne i Danmark. Det er en 5G-telefon med Snapdragon 765G, 6,81 tommer skærm, Zeiss firedobbelt kamera og en ren udgave af Android 10. Den vil sandsynligvis meget hurtigt få Android 11, for den er en del af Android One-klubben.

Nokia 8.3 5G forventes i butikkerne i oktober.

Nokia 8.3 5G
Nokia 8.3 5G

Se også: De bedste Nokia telefoner til prisen

OnePlus 8T

OnePlus har netop bekræftet at en OnePlus 8T er på vej, som bygger videre på den anmelderroste OnePlus 8. Den forventes at få et design lignende OnePlus 8, men se flere opgraderinger invendigt. Blandt andet Snapdragon 865+, et forbedret firedobbelt kamera og Android 11 præinstalleret. En af de større nyhed ved denne lancering er, at der ikke ser ud til at komme en efterfølger til topmodellen OnePlus 8 Pro.

OnePlus 8T bliver lanceret den 14. oktober.

Læs også: Mere om OnePlus 8T

OnePlus 8T
Det første billede af OnePlus 8T.

Se også: De bedste OnePlus telefoner til prisen

Samsung Galaxy S20 Fan Edition

En af årets helt store overraskelser kunne meget vel blive Samsung Galaxy S20 Fan Edition (Muligvis bare Galaxy S20 FE). Her snakkes der om en 6,5 tommer 120 Hz-skærm, 5G, Snapdragon 865, tredobbelt kamera og til en forhåbentlig skarp pris. Størrelsesmæssigt er den placeret mellem Samsung Galaxy S20 og Galaxy S20+.

Samsung Galaxy S20 FE forventes lanceres i morgen, 23. september, til Samsung Unpacked.

Samsung Galaxy Note 20
Designet på Galaxy S20 FE skulle minde om Samsung Galaxy Note 20.

Se også: De bedste Samsung telefoner til prisen

Sony Xperia 5 II

Den er allerede blevet lanceret, men er endnu ikke landet i butikkerne. Sony Xperia 5 II kunne meget vel være det, som vi alle har gået og søgt efter. En lille og kompakt telefon, der ikke går på kompromis. Med det menes der, at der gemmer sig specifikationer værdige til en topmodel i denne lille sag. Snapdragon 865, 8 GB RAM, 128 GB lagerplads, 6,1 tommr skærm med 120 Hz, et 4000 mAh batteri og selvfølgelig 5G. Her er selvfølgelig også et stort fokus på dens kamera, som minder om det vi kender fra Sony Xperia 1 II.

Sony Xperia 5 II lander i butikkerne 20. oktober til 6.499 kroner.

Læs også: Mere om Sony Xperia 5 II

Sony Xperia 5 II
Sony Xperia 5 II

Det var et overblik over de spændende telefoner der kommer i resten af 2020. Er der nogle vi har glemt? Og hvilken ser du mest frem til?

Læs også: Her er de billigste mobiltelefoner med 5G

Opdateringer af emnet

Meget er sket siden vi bragte artiklen. Lasse Olsen kunne ikke lade sagen ligge. d. 11/9/2020 gik vi videre med temaet i et indlæg omkring Bliver min telefon opdateret til Android 11? (opdateret august 2021) – Du kan læse det videre forløb her. Få også seneste nyt om temaet her.