iPhone 12 kunne blive lanceret den 30. september

Der sidder mange og venter på en lancering af iPhone 12, som Apple ikke havde med i posen i tirsdags. Men måske kunne 30. september blive dagen, hvor iPhone 12-serien bliver officiel. Se her hvorfor.

iPhone 12 kunne blive lanceret den 30. september

Normalt lancerer Apple nye iPhones i starten af september, men dette år har været anderledes – på mange måder. Det betød, at Apple i år ikke var klar til at lancere iPhone 12 på det typiske tidspunkt, men venter med disse til lidt senere. Efter at have nærstuderet Apples seneste præsentation, så har vi måske fundet frem til lanceringsdagen for iPhone 12-serien.

Se også: Sammenlign priser og test af iPhones

iPhone 12 lanceres måske den 30. september

I tirsdags sad vi klar til at skrive om iPhone 12, men disse blev desværre ikke lanceret af Apple. I stedet annoncerede Apple en masse andre produkter, heriblandt Apple Watch Series 6 og et budgetvenligere Apple Watch SE, iPad Air 4 og iPad 2020 8. generation sammen med Apple One-abonnement og en helt ny fitness-tjeneste.

Der var overhovedet ingen omtale af den kommende Apple iPhone 12-serie ved begivenheden i tirsdags. Dog har Apple tidligere meldt ud, at iPhones vil blive lanceret senere i år. Den dag kunne meget vel blive den 30. september.

Under præsentationen af de nye iPads så man nemlig video, hvori sætningen “due by sep. 30th” bliver skrevet med en Apple Pencil. Andre end os lagde også mærke til dette:

Så måske, og kun måske, er 30. september dagen, hvor Apple vil lancere fire nye iPhones: iPhone 12 i 5,4 tommer, iPhone 12 i 6,1 tommer, iPhone 12 Pro på 6,1 tommer og iPhone 12 Pro Max på 6,7 tommer. Alle med 5G og med nyt Apple A14 Bionic-chipset.

Læs også: Apple Watch Series 3 eller Apple Watch SE?

Hvad tror du?

Flere nyheder i sagen

Vi følger op med den seneste udvikling om emnet. Daniel Søgaard Hald gik videre med sagen. Allerede d. 16/9/2020 publicerede vi en opfølgning med nyheden; Nu minder iPhone mere om Android: iOS 14 ruller udKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Seneste nyt om tematikken finder du her.