Så længe opdateres OnePlus 8- og Nord-serien

OnePlus har afsløret, hvornår OnePlus Nord og 8-serien stopper med at modtage sikkerhedsopdateringer. Se her OnePlus 8, OnePlus 8 Pro og OnePlus Nord ikke længere får support fra producenten.

Så længe opdateres OnePlus 8- og Nord-serien

På en af OnePlus’ websider kan man nu tjekke status for sikkerhedsopdateringerne til nogle af deres telefoner. For nuværende ser den ud til at være en kende ufuldstændig, men sikkert er det dog, at den giver nogle gode nyheder til ejere af OnePlus Nord og OnePlus 8-serien – se her hvor længe de opdateres.

Se også: De bedste OnePlus-telefoner til prisen

Sikkerhedsopdateringer af OnePlus-telefoner

Med denne side viser OnePlus igen hvor vigtige opdatering er for brugerne, og dermed for producenten. Det er ikke længe siden Samsung gjorde noget lignende, og viste hvordan de leverede opdatering til deres Galaxy-telefoner.

Siden fortæller, at OnePlus 8, OnePlus 8 5G og OnePlus 8 Pro vil modtage sikkerhedsopdateringer frem til april 2023. Her er det dog vigtigt at bemærke, at de kun sikkerhedsopdateres hvert kvartal og ikke længe hver måned, når Google udsender nyeste sikkerhedsopdatering.

Dén tidshorisont er mærkbart længere end Nord N10 5G og Nord N100, som kun vil modtage to års sikkerhedsopdateringer. Det betyder, at slutdatoen så bliver slutningen af 2022 samt et enkelt år med OS-opdateringer, hvilket betyder, at den kun får Android 11, hvorefter det stopper dér.

OnePlus sikkerhedsopdatering
Så længe sikkerhedsopdateres OnePlus-telefoner.

Læs også: OnePlus 9-serien får Snapdragon 888

Mangler mange modeller på oversigten

OnePlus 8 og 8 Pro-modellerne kommer til at modtage regelmæssige kvartalsvise sikkerhedsopdateringer, mens OnePlus 8T stadig skulle blive opdateret månedligt – selvom denne endnu ikke er at se på siden.

Der er heller ikke et eneste ord om OnePlus 2018- og 2019-modellerne, men de kommer også til at blive opdateret kvartalsmæssigt. Tre år efter lanceringen fik OnePlus 3 og 3T den sidste sikkerhedsopdatering i slutningen af 2019, hvilket betyder, at supporten til OnePlus 5 og 5T snart bør slutte.

Læs også: Test af OnePlus 8 Pro