Tilbud på mobilabonnementer du ikke vil gå glip af

Det kan være rigtig fornuftigt at skifte mobilabonnement med jævne mellemrum: Du får et abonnement, der passer til dit behov og du kan spare penge.

Tilbud på mobilabonnementer du ikke vil gå glip af

I disse tider er det med at rage gode tilbud og lave priser til sig, når man ser dem. Man kan godt nok ikke kompensere for de enorme varmeregninger, som 10.000-vis af danskere modtager for tiden, ved at finde et billigt mobilabonnement, men mange bække små, som man siger…

Vi tipper her til nogle af de bedste tilbud og priser på mobilabonnementer, som vi kan støve op lige nu.

Spar penge med gode rabatter på abonnementer

Spar 40 procent hos Dukatale

Dukatale frister med et godt tilbud lige nu: Få fri tale i og til hele EU og 20 GB data (dertil 20 GB i EU) for kun 59 kroner per måned de næste 6 måneder.

Normalprisen er 99 kroner, så man sparer altså 40 kroner om måneden eller 240 kroner i perioden over seks måneder.

Se aktuelle tilbud hos Dukatale her

Halv pris hos Call me

Halv pris i tre måneder hos Call me på abonnementet med fri tale og 30 GB data. Det abonnement koster normalt 109 kroner, men kan fås til 54 kroner de første tre måneder.

Se aktuelle tilbud hos Call me her

Utrolig meget data hos Oister

At man giver første måned til 0 kroner er da også et slags tilbud, som vi gerne tager med. Oisters abonnement med fri tale og 80 GB data til 109 kroner om måneden er dog i sig selv et af de allerbedste tilbud, man kan opdrive lige nu, særligt hvis man er storforbruger af data på mobilen.

Se aktuelle tilbud hos Oister her

Musik til bedste pris hos CBB

CBB har ikke et egentlig tilbud på deres musikabonnement, men de har den bedste pris på et abonnement med musik, man kan opstøve i dag.

For 139 kroner får man fri tale og 10 GB data (15 GB EU data) samt fri adgang til musiktjenesten Tidal og dens 60+ millioner sange.

Se aktuelle tilbud hos CBB her

Abonnement med Apple AirPods til halv pris

Call me lokker med mere end halv pris på Apple AirPods, så du kan få et sæt af de populære earbuds til 499 korner i stedet for til den vejledende pris på 1.299 kroner sammen med et abonnement.

Abonnementet består af fri tale og 40 GB data (15 GB i EU) for 109 kroner per måned.

Se aktuelle tilbud hos Call me her

Tommelfingerregler, inden du skifter

Bliver du fristet af et godt tilbud hos et af teleselskaberne, så tjek først dit mobilforbrug for de sidste seks måneder. Find det omtrentlige gennemsnit og læg 10-15 procent til som en buffer. Det er træls at stå midt eller sidst på måneden uden mere data, så man risikerer ubrugelig lav hastighed eller at man skal betale ekstra dyrt for ekstra data til den resterende periode.

Husk også at tjekke mobildækningen hos det teleselskab, du vælger, i dit område. Du kan finde et nok så godt tilbud på lige netop det abonnement, der bare passer perfekt til dig – hvis mobildækningen er dårlig, kan det være lige meget.

Husk, der er ingen binding på disse abonnementer, så man kan skifte fra det ene tilbud til det andet.

Herunder kan du se dækningskort for de tre netværk i Danmark, hvor du kan finde kvaliteten af mobildækningen på postnummerniveau:

Dækningskort for TDC Net

Dækningskort for TT-netværk (Telia og Telenor)

Dækningskort for 3