Giv spam-mails det glatte lag med en chatbot [TIP]

Modtager du fup e-mails, kan du give fupmagerne noget af deres egen medecin ved at sende deres mails videre til denne chatbot.

Giv spam-mails det glatte lag med en chatbot [TIP]

Spam-mail er et internettets mere ulidelige plager, og skulle du modtage kan du nu gøre noget mere proaktivt end bare at slette den tidsrøvende e-mail.

Det New Zealandske sikkerhedsfirmaet Netsafe tilbyder nu, at lade selskabets chat-robotter overtage samtalen for dig, med det hensigt at spilde spammernes tid – et træk der har potentiale til at gøre det langt mindre attraktivt at spamme mailbrugere med ’tilbud’ om penis-piller, svimlende millionpræmier eller andre tommer løfter.

Tjenestens digitale chatbot hedder Re:scam og udgiver sig for at være et offer, der forsøger at holde samtalen kørende med spammeren længst muligt. Du kan se et eksempel af sådan en frem og tilbage her.

Læs også:  Ny Google-feature: Advarer dig mod fupopkald

Vil du give en spammer tilbage at samme mønt, er det eneste du skal gøre, at videresende den modtagne fup e-mail til me@rescam.org, hvorefter Netsafes Re:scam chatrobot vil overtage konversationen med fupmageren.

Du kan se en præsentation af Re:scam i videoen nedenunder: