Gør huset vinterklar med appen Husets Kalender [TIP]

Vinterkulden har for alvor ramt Danmark. Appen Husets Kalender er derfor oplagt til at få styr på alle de praktiske opgaver, som man står med som husejer.

Gør huset vinterklar med appen Husets Kalender [TIP]

Som husejer er der et væld af praktiske opgaver, der skal udføres, men de har det med at skifte med vejret og årstiderne. Det er ikke altid lige nemt at huske, hvilke praktiske opgaver der skal løses på huset og i haven for ikke at glemme hvornår.

Læs også: Gør huset sommerklar med appen Husets Kalender [TIP]

Til netop dette kan appen Husets Kalender fra Bolius heldigvis komme dig til undsætning. I foråret anbefalede Mobilsiden selvsamme app, og denne anbefaling er ikke blevet mindre, nu hvor vinteren for alvor har ramt os.

Husets Kalender vinter
Foto: Mobilsiden.dk

Appen, som kan downloades til både iOS og Android, er gratis og består grundlæggende af en månedskalender over alle de opgaver, du bør foretage i hus og have. I appen kan du eksempelvis se, at det er en god idé i løbet af december måned at kigge huset efter for skimmelsvamp, sikkerhedstjekke elinstallationer, rydde sne og glatte stier og passe på postkassen nytårsaften.

Klikker du dig ind på en af opgaverne, bliver du præsenteret for en overskuelig oversigt over, hvad den indebærer. Først kan du se, hvor vigtig en opgave det er (kritisk, vigtig, meget vigtig eller valgfri), hvor svær en opgave det er (nem, middelsvær/svær eller ekspert) og til sidst hvor lang tid den tager.

Læs også: Vintervejret truer – husk at hente denne app [TIP]

Derefter følger en detaljeret guide med tekst, der trin for trin forklarer, hvordan du kan løse den praktiske opgave. De mange guides er udarbejdet af Bolis’ fageksperter, så forvent at få et godt tip eller to med på vejen. Der følger også ofte en video og billeder med, som viser dig, hvordan du gør dit hus vinterklar.

Dermed får du en række værktøjer ganske gratis til at kunne klare de fleste opgaver i hjemmet uden at skulle betale dig fra hjælp udefra, ligesom du undgår at glemme eventuelle vigtige opgaver, som helst skal løses på bestemte tider af året.