Overfør nemt playlister mellem musiktjenester [TIP]

At overføre gamle playlister fra én tjeneste til en anden kan være både besværligt og tidskrævende - men sådan behøver det ikke at være. Mød appen Stamp.

Overfør nemt playlister mellem musiktjenester [TIP]

Tiden hvor vi købte og overførte de sange eller album til vores mobil vi ønskede, er så godt som forbi, og i dag foregår langt størstedelen af vores musikafspilning via tjenester som Spotify, Apple/Google Play Music eller YouTube.

Men selvom vi ikke længere betaler pr. sang/album vi køber, så er det stadig utrolig rart at kunne oprette sine egne playlister og lytte til dem igen og igen, lige meget hvilken tjeneste man er fan af.

Det er derfor også sjældent, at vi skifter mellem vores brug af musikprogrammer, da det kan være besværligt at starte forfra med at oprette alle sine gamle playlister, men der er dog hjælp at hente fra appen Stamp.

Læs også: Kilde: Apple opruster til priskrig på musikstreaming

Stamp
Foto: Mobilsiden.dk

Stamp lader dig med sloganet “Free your music” nemt overføre dine gamle playlister fra én tjeneste til en anden, hvad end der er tale om lister fra Spotify, YouTube, Tidal, Apple- eller Google Play Music.

Som udgangspunkt kan du kun overføre en playliste af gangen i den gratis udgave, mens den fulde udgave af programmet, til ca. 90 kroner, lader dig overføre uendelige mængder sange på enten dine computer, iOS- eller Android-enhed.

Se også: Samsung afliver mislykket musikstreamingtjeneste

Der hvor det især er smart, er hvis du er vant til at lave playlister med musik på YouTube, og egentlig godt kunne tænke dig at lytte til de samme sange på f.eks. Spotify. Denne overførsel fungerer umådelig godt, tager næsten ingen tid og simplificerer generelt hele processen med flere længder.

Appen kan hentes til både iOS og Android, og du kan læse mere om Stamp på deres side her

Se denne: Apple Music: Mere end 10 millioner downloads på Android