Maxus T90 EV - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 575.880,- Test Score er 53/100 - Gennemsnitlig - Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på T90 EV.

Maxus T90 EV - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
330 kmRækkevidde (WLTP)
45 min.Ladetid (10-80%)
132 kW / 177 hkMotorens ydeevne

Maxus T90 EV er en Pickup i Mellemklassen. Prisen d. 21 apr 24 var fra 575.880,-, hvilket placerer elbilen fra Maxus som den billigste Pickup i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Maxus T90 EV kommer kun i denne ene variant.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Maxus T90 EV har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Maxus T90 EV. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 53/100, hvilket placerer Maxus T90 EV som den bedste Pickup i Mellemklassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Euro NCAP Crashtest af Maxus T90 EV

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Maxus T90 EV. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Maxus T90 EV

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Maxus T90 EV og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen