Samsung Galaxy S24 får syv års softwareopdateringer

Google overraskede alle, da de med Pixel 8-serien introducerede syv års softwareopdateringer. Nu vil Samsung også give syv års opdateringer i den kommende Galaxy S24-serie.

Samsung Galaxy S24 får syv års softwareopdateringer

Den nye Galaxy S24-serie fra Samsung er endnu ikke lanceret. Det forhindrer dog ikke rygterne om den kommende telefon i at vælte frem.

Det seneste rygte om Galaxy S24 går på, at Samsung vil tilbyde opdateringer til telefonen i syv år – præcis som Google gør med Pixel 8-serien.

Læs også: Samsung Galaxy S24 får kopi af Magic Editor i Google Pixel 8

En stor nyhed blandt få

Hvis vi skal tro rygterne, er der ikke de helt store nyheder ved den kommende Galaxy S24-serie. Der har været rygter om, at Ultra-modellen vil få en ramme i titanium, ligesom der har været rygter om, at standardudgaverne af Galaxy S24-serien vil få Samsungs egen Exynos-chip her i Europa. Dertil har Samsung fokus på at introducere en ordentlig bunke af nye AI-funktioner.

De tre nævnte rygter har det tilfælles, at det nok ikke får den store betydning for den gennemsnitlige bruger af telefonen. Det kan syv års opdateringer derimod nemt få, da det sikrer, at man har en telefon med den nyeste version af Android igennem alle syv år. Der går derfor længere tid, før man skal investere i en ny telefon. Galaxy S24-serien er ganske enkelt fremtidssikret i mange år frem.

Det kan betyde, at mobilproducenter som OnePlus er nødt til at steppe op på opdateringsproceduren, hvis de skal kunne følge med. De tilbyder i dag fire års Android-opdateringer.

Samsung Galaxy S24-serien kommer snart

Én ting ved vi med sikkerhed om den kommende Galaxy S24-serie fra Samsung. Den vil blive præsenteret den 17. januar – altså om blot få dage. Lanceringen vil ske ved Samsungs årlige ”Unpacked”-event. Vi dækker naturligvis alle de største nyheder fra præsentationne.

Er du interesseret i, hvor meget den nye S24-serie vil koste herhjemme, kan du læse mere om de mulige danske priser.

Læs også: Android 15 kan bringe widgets tilbage til låseskærmen