Nyeste iPhone-software simplificerer opdateringer – nyt i iOS 13.6

Apple har netop udsendt en ny udgave af iOS til iPhone, som kommer med flere nyheder. I iOS 13.6 introduceres lettere systemopdateringer og Apples virtuelle bilnøgle.

Nyeste iPhone-software simplificerer opdateringer – nyt i iOS 13.6

Apple har i nat udsendt en af de sidste opdateringer i denne udgave af styresystemet til iPhones, iOS. Inden vi til september går over til iOS 14, så kommer nu iOS 13.6 med flere nyheder. Nu bliver fremtidige systemopdateringer gjort endnu mere simple og Apple er klar med den virtuelle bilnøgle, Car Key.

Se også: Sammenlign priser på iPhones

Automatiske opdateringer til iPhones

Opdateringer til iPhones og iPads er allerede rimeligt simple og Apple er rigtig gode til, at få kunderne til at opdatere deres mobiltelefoner. Men med iOS 13.6 bliver det nu endnu lettere at sikre sig nyeste iOS-opdateringer, helt uden man behøver gøre noget. Har man lyst, så kan man nemlig give tilladelse til, at kommende softwareopdateringer installeres helt automatisk om natten, når iPhonen sidder i opladeren og er tilsluttet Wi-Fi. Næste morgen er opdateringen dermed installeret.

Opdateringer dukker automatisk op på din iPhone eller iPad. Vil du gerne installere den allerede nu, så gå ind i “indstillinger”, “generelt” og “softwareopdatering”.

Apple iPhone iOS 13.6
Nu kommer Apples virtuelle bilnøgle. iPhone iOS 13.6

Læs også: Med Car Key til iPhone kan du låse din bil op

Car Key og nyt i Sundheds-appen

Med iOS 13.6 ruller Apple også den virtuelle bilnøgle, CarKey, ud. Med CarKey kan man, med en kompatibel bil, via NFC-chippen i iPhonen låse bilen op, dele bilnøgle med venner og familie og meget mere. Car Key kræver at bilen er en kompatibel af slagsen. Car Key virker med flere BMW-modeller, produceret efter 1. juli 2020: herunder serierne 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, X5, X6, X7, X5M, X6M og Z4.

Læs også: iPhone-opdatering med CarPlay- og CarKey-nyheder i denne uge

I sundsheds-appen rulles nu “symptomer” ud. Her kan man tilføje symptomer på forskellige sygdomme ved at vælge mellem indstillinger som krops- og muskelsmerter, appetitændringer, hoste, svimmelhed, hovedpine, kvalme og mere.

Læs også: Test af Apple Watch 4

Mere nyt om iPhone

Historien fik nyt liv. Lasse Olsen valgte at gå videre med sagen. 13/7/2020 bragte vi en ny vinkel på Apple åbner op for reparation af iPhones med originale reservedeleKlik her og læs den fulde artikel.. Se også de seneste nyheder om emnet her.