Google I/O 2024 finder sted den 14. maj

Om to måneder er Google klar til at afsløre, hvad de næste nyheder inden for Android og AI-produkter bliver. It-giganten har nemlig inviteret til Google I/O 2024.

Google I/O 2024 finder sted den 14. maj

Det er snart tid for techverdenen til igen at vende blikket mod Mountain View i Californien, hvor Google har hovedsæde.

Google har nemlig afsløret datoen for dette års I/O-udviklerkonference. Begivenheden er sat til den 14. maj klokken 18:00.

Hvis alt foregår, som det plejer, vil der blive livestreamet, og det er særligt den indledende keynote, der er værd at følge med i.

Læs også: Store nyheder ruller ud til Googles Pixel-produkter

Dato afsløret gennem et puslespil

Google afslørede traditionen tro datoen på en – for nogen – lidt irriterende måde. Andre synes nok lidt mere om fremgangsmåden.

Man skal nemlig løse 15 puslespil, der udfordrer ens logik, før man får datoen for Google I/O 2024 at se. Det skete dog først, da nok mennesker havde gennemført alle 15 niveauer og fået en kugle til sin destination igen og igen.

Igen i år bliver Google I/O en endagsbegivenhed og finder altså sted tirsdag den 14. maj.

Læs også: Google Pixel 9: Rygter, specifikationer, billeder og pris

Det kan forvente til Google I/O 2024

Selvom I/O er en udviklerkonference, er der altid masser af interesse i begivenheden fra forbrugerne. Det er primært den indledende keynote, hvor Googles topfolk tropper op på scenen, og annoncerer de største nyheder, som der har bred interesse. Den øvrige del af Google I/O er mere teknisk og målrettet udviklere.

I år forventer vi et smugkig på nogle kommende Pixel-produkter og nye Android 15-funktioner. Vi får sandsynligvis også noget at vide om Googles næste skridt inden for AI. Lad os bare håbe, at Google ikke vil rebrande deres AI-chatbot endnu en gang.

Vi dækker naturligvis alle nyhederne fra Google I/O 2024, når udviklerkonferencen skydes i gang om to måneder.

Læs også: Microsoft: Google har konkurrencefordel inden for generativ AI