Google inviterer til I/O 2021 18. maj

Sæt kryds i kalenderen ud for tirsdag den 18. maj, hvis du vil være opdateret med alle de nyeste Google-nyheder. Her holder søgegiganten sin årlige I/O-udviklerkonference.

Google inviterer til I/O 2021 18. maj

Google holder traditionen tro i år den årligt tilbagevendende udviklerkonference Google I/O. Det er søgegigantens pendant til Apples WWDC-udviklerkonference, som Apple for nylig inviterede til.

Og nu er det altså Googles tur til at sende en invitation ud. Som traditionen foreskriver, har Google udsendt invitationen i form af en avanceret gåde, som afslører datoen, hvis man løser den.

Datoen for årets Google I/O er 18. til 20. maj 2021. For den gennemsnitlige techinteresserede vil det dog som udgangspunkt kun være den indledende 1-2 timer lange keynote, som er interessant.

Sidste år måtte Google aflyse begivenheden på grund af COVID-19, men i år er der fundet en løsning. Google I/O 2021 bliver afholdt virtuelt og være mulig at deltage i for alle og enhver.

Læs også: Google Nest Hub 2021 kommer til Danmark – se nyhederne

Afsløring af Googles største nyheder gemmes til I/O

Er der ikke gemt en webudvikler i dig, er den indledende keynote som bekendt stadig værd at følge med i. Den livestreames traditionelt og er henvendt hr. og fru Danmark, som kan følge med i alle de store nyheder, som Google har arbejdet på det seneste års tid.

Tidligere nyheder, som er blevet annonceret ved Google I/O, tæller blandt andet:

  • Nye versioner af Android, ChromeOS og Android Wear
  • Store nyheder i apps som Chrome, YouTube, Drev, Google Assistent, Maps, Google Home og Android Auto
  • Nye produkter såsom tabletten Nexus 7, streamingenheden Nexus Q, smartphonesene Pixel 3 og Pixel 3 XL og smart-højtaleren Nest Hub Max.

Se også: Sådan vælger du Wi-Fi til dit smarthome

I år vil nogle at de største nyheder formentlig omhandle Android 12, som Google udsendte det første udviklersmugkig på midt i februar. Efter tidsplanen vil Google formentlig udsende den første betaudgave af Android 12 den 18. maj.

Hvis det foregår som tidligere år, samarbejder Google formentlig også med en række smartphoneproducenter om at tilbyde betaudgaverne til dem, der ikke kan vente på den endelige udgave af Android 12 – formentlig en gang i september.

Læs også: Android 12 Preview 3: Mørkt tema, enhåndsbetjening og proceslinje