Huawei P40 Pro er verdens bedste kameramobil

Huawei P40 Pro er af anerkendte DXOMARK blevet kåret til verdens bedste kameramobil, og de gælder både bag- og frontkamera.

Huawei P40 Pro er verdens bedste kameramobil

Anerkendte DXOMARK har netop publiceret deres fyldestgørende kameratest af Huawei P40 Pro, Huaweis nyeste og dyreste skud på stammen. Huawei P40 Pro har på grund af manglende Google-understøttelse fået en hård start, men det skal selvfølgelig ikke gå ud over dens fremragende kamera.

Vi har allerede rost kameraet på Huawei P40 Pro i vores test og nu viser DXOMARK, at de er meget tilfredse med de resultater Huaweis flagskib præsterer. Den indtager førstepladsen, foran Xiaomi, Apple, Samsung og Oppo, men nøjes ikke kun med en enkelt førsteplads. Det tager nemlig også en førsteplads i “selfies”, altså frontkameraet.

Læs også: Test: Huawei Music musikstreamingtjeneste – En rimelig start

Huaweis P40 Pros kamera slår alle konkurrenternes

Vi mangler stadig at se DXOMARKs test af Samsung Galaxy S20 Ultra, men indtil videre tager Huawei P40 Pro førertrøjen på, og endda med en ret stor margen ned til nummer to. På anden-, tredje- og fjerdepladsen finder vi Oppo Find X2 Pro, Xiaomi Mi 10 Pro og Huawei Mate 30 Pro 5G, som kun er adskilt af et enkelt point. Ind fra højre kommer Huawei P40 Pro og lægger 4 point ned til andenpladsen samt tre point ned til den bedste selfiekamera-mobil.

Her er den samlede score:

Huawei P40 Pro
Huawei P40 Pro er verdens bedste kameramobil, ifølge DXOMARK.

Det er primært i “zoom”-kategorien, at Huawei P40 Pro hiver de sidste point hjem, som sikrer den førstepladsen. Det bliver spændende at se hvad der sker, når Samsungs Ultra-flagskib lander på listen.

Læs også: Selv uden Google er Huawei P40 Pro stadig populær

Huawei P40 Pro har sammenlagt 5 kameraer og hele 134 megapixel:

  • 50 megapixel f1,9 hovedsensor med OIS
  • 40 megapixel f1,8 ultra vidvinkel
  • 12 megapixel telefoto f3,4, 5x optisk zoom, OIS
  • ToF 3D-dybdesensor
  • 32 megapixel f,2,2

Verdens bedste kameramobil uden Google

Der er dog stadig lige udfordringen med de manglende Google apps og tjenester. Har man lyst og mod på det, så kan man via tredjeparts apps hente mange populære apps, men man skal stadig finde alternativer til Googles tjenester, som spænder vidt og bredt.

Men er det bøvlet værd, for at få det bedste mobilkamera på markedet?

Læs også: Skal man købe Huawei P40 Pro? Fordele og ulemper (video)

Mere til fortællingen

Her finder du efterfølgende nyt og anvisning til de seneste nyheder om emnet. Daniel Søgaard Hald har bragt sagen videre. 30/3/2020 gik redaktionen videre og publicerede artiklen om Selv uden Google er Huawei P40 Pro stadig populærKlik her for at gå til artiklen.. Der er stadig liv i emnet. Læs seneste nyt om Huawei..