Huawei vinder TIPA World Award Huawei P40-serien

Det er netop blevet offentliggjort, at Huawei har vundet Technical Image Press Associations (TIPA) pris for Kameramobil 2020.

Huawei vinder TIPA World Award Huawei P40-serien

Prisen er gået til Huaweis P40-serie, der indeholde de tre modeller P40, P40 Pro og P40 Pro+. Det er dermed fjerde år i træk, at Huawei får pris af TIPA for P-serien og dermed havner i selskab med en masse fornemt udstyr og løsninger, som professionelle fotografer bruger og sætter sin lid til.

Læs også: Test: Huawei P40 Pro – Et stort sats

I motivationen til, at Huawei P40 vandt, siger TIPA blandt andet:

”Smartphone-fotografiske muligheder tager endnu et stort skridt fremad med den nyeste generation af Huaweis P-seire. Alle tre smartphones, P40, P40 Pro og P40 Pro+ har Kirin 990 5G-chippen, en stor 1/1,28 tommer sensor og blev udviklet i samarbejde med Leica. Funktioner værd at bemærke i modellerne inkluderer AI-powered hvidbalancealgoritmer, inklusive dem dedikeret til at optimere hudfarve og tekstur, voldsomt forbedret dynamisk omfang og ydeevne ved dårlige lysforhold., farvetemperatursensorer, fokusevner på alle pixel og en XD FusionEngine til glidende zoom og optimering af billedkvalitet.”

Huawei P40-seriens kamera får ros verden over

Derudover nævner TIPA den stadig længere liste over anerkendelser, P40-serien har fået. For nylig fik P40 Pro en DXOMARK på 128, der er den højeste score nogensinde. I samme anmeldelse fik P40 Pro også den højeste score for billede- og selfie-præstation men henholdsvis 140 og 103 i score.

TIPA blev grundlagt i 1991 som en yderst respekteret sammenslutning med medlemmer fra foto- og billedverden, både i print og digitalt, fra nær og fjern. Hvert år afholder TIPA et Worlds Awards-event, hvor selskaber og nye produkter bliver belønnet med priser på baggrund af TIPAs redaktørers bedømmelse af kvalitet, ydeevne og brugsværdi for brugerne.

Læs også: Skal man købe Huawei P40 Pro? Fordele og ulemper (video)

Mere nyt om emnet

Redaktionen følger op med den seneste udvikling om temaet. Lasse Olsen kunne ikke lade være. 8/4/2020 puplicerede vi en ny vinkel om temaet med en artikel der tunede ind på Test: Quibi – ny streamingtjeneste til TikTok-segmentetKlik her for artiklen.. Se også seneste nyt om tematikken her.