OnePlus 6T får dedikeret kamerafunktion til bedre billeder i lav belysning

Hvis man er typen der tager mange billeder om aftenen og natten, så er der måske lidt godt nyt her.

OnePlus 6T får dedikeret kamerafunktion til bedre billeder i lav belysning

Ventetiden er gudskelov snart overstået. Der er nu mindre end fjorten dage til offentliggørelsen af OnePlus 6T, og mindre end tre uger til, at telefonen kommer i butikkerne.

Læs også: Android 9 opdateringer til OnePlus er forsinkede

Det betyder også, at selvom vi allerede ved en masse om OnePlus 6T, så vil rygtemøllen nok tage til i løbet af de næste 12 dage.

oneplus 6t
Designforskellen på Oneplus 6 og 6T er ikke umiddelbart overvældende. Foto: Winfuture.de

Det seneste rygte går på, at den kommende flagskibstelefon får en dedikeret funktion til at tage bedre billeder i lav belysning. Informationen stammer angiveligt fra en OnePlus-medarbejder, hvilket tyder på, at der er noget om snakken.

Helt nøjagtigt hvordan funktionen kommer til at fungere er uklart, eftersom medarbejderen ikke er gået yderligere i detaljer. Det vi ved er, at det vil muliggøre billeder med rigelig skarphed, god “mørk til lys”-kontrast og ubetydelig støj.

Læs også: Officielt: OnePlus 6T rammer butikkerne den 6. november

OnePlus 6T kommer til at have en in-display fingeraftrykslæser, OnePlus’ nye brugerflade til deres OxygenOS og så bliver jackstikket fjernet. Derudover regner vi med, at telefonen kommer med Snapdragon 845-chipsettet, op til 8 GB RAM og 256 GB intern hukommelse. Hovedkameraet kommer til at bestå af 16 MP + 20 MP linser, mens frontkameraet vil bestå af en enkelt 16 MP linse. Batteriet skulle være på 3.700 mAh og telefonen kommer selvfølgelig med Android 9 fra fabrikken.