Samsung lancerer Galaxy A7 (2018) med tre bagkameraer

Den nye 2018-udgave af Samsung Galaxy A7 er som den første Samsung-smartphone udstyret med hele tre bagkameraer og et nyt, slankt design.

Samsung lancerer Galaxy A7 (2018) med tre bagkameraer

Samsung har torsdag morgen præsenteret en ny smartphone i Galaxy A-familien: 2018-udgaven af Galaxy A7.

Selv om Galaxy A-serien i udgangspunktet hører til i mellemklassen, er der noget ganske særligt ved netiop den nye Galaxy A7. Det er nemlig den første smartphone fra Samsung med hele tre bagkameraer. Det er utroligt nok hverken Galaxy S- eller Galaxy Note-serien, som kommer først med et tripe-kamerasystem, men altså denne nye Galaxy A7.

Samsung Galaxy A7 2018
Foto: Samsung

Tre bagkameraer og justerbar LED-blitz på fronten

Så hvad har Galaxy A7 at byde på, når det kommer til kameraet? Den 16 megapixel sensor fra sidste års Galaxy A7 er skiftet ud med en 24 megapixel primær sensor med en blænde på f/1,7 og fasedetekterende autofokus. Ifølge Samsung lukker linsen mere lys ind ved at kombinere fire pixels til én under dårlige lysforhold.

Den anden sensor er en 8 megapixel sensor med en blænde på f/2,4 og vidvinklet linse. Linsen har et synsfelt på 120 grader, og det gør det altså muligt at fange en langt større del af motiverne.

Læs også: Samsung afslører en ny enhed i næste måned

Den tredje og sidste sensor på bagsiden af Galaxy A7 er en dybdesensor med en opløsning på 5 megapixel og en blænde på f/2,2. Den fungerer i samspil med den primære sensor og lader dig styre dybdeskarpheden på billederne, så du kan justere den såkaldte bokeh-effekt helt, som du ønsker den.

Foran sidder der et 24 megapixel selfiekamera, som er akkompagneret af en LED-blitz på fronten, hvor lysstyrken kan justeres. Dermed kan du få det helt perfekte selfie med den helt rette belysning.

Samsung Galaxy A7 2018
Foto: Samsung

Større og ekstra aflang AMOLED-skærm

Den nye Galaxy A7 har også fået et nyt og friskt design. Den er stadig udført i et glasdesign med en aluminiumsramme, men den har fået en AMOLED-skærm på 6” med et mere aflangt 18,5:9-format ligesom Samsungs øvrige topmodeller. Opløsningen på skærmen hedder derfor 1.080 x 2.220 pixels.

Samsung Galaxy A7 (2018) byder desuden på en endnu ukendt ottekernet processor, som kører med en hastighed på op til 2,2 GHz – en smule højere end processoren i sidste års Galaxy A7.

I Danmark kommer den i en variant med 4 GB RAM og 64 GB lagerplads, som kan opgraderes med yderligere 512 GB i form af et microSD-kort. Den findes også i to andre varianter med henholdsvis 4 GB RAM + 128 GB lagerplads og 6 GB RAM + 128 GB lagerplads, men de kommer altså ikke til Danmark i første omgang. Telefonen har derudover et batteri på 3.300 mAh – 300 mAh mindre end i forgængeren.

Samsung Galaxy A7 (2018): Pris og tilgængelighed i Danmark

Samsung oplyser, at den nye 2018-variant af Galaxy A7 kan købes i de danske butikker fra fredag den 19. oktober. Den kan fås i de tre farver blå, sort og guld og får en dansk vejledende pris på 2.749 kroner. Den lyserøde farve, som også findes, kommer ikke umiddelbart til salg i Danmark.

Samsung Galaxy A7 (2018) Pris
4 GB RAM + 64 GB lagerplads 2.749 kroner
4 GB RAM + 128 GB lagerplads Ikke til salg i Danmark
6 GB RAM + 128 GB lagerplads Ikke til salg i Danmark