Sony på vej med “verdens bedste kameramobil”?

Sony har netop udsendt en teaser for en kommende Xperia-smartphone, hvor den bliver kaldt for den bedste kameratelefon nogensinde.

Sony på vej med “verdens bedste kameramobil”?

Noget nyt spændende er på vej fra Sony. Til stor overraskelse udsendte Sony i går en teaser for et kommende event, hvor de vil løfte sløret for en ny smartphone. I videoen bliver den kommende Sony Xperia kaldt den bedste kameratelefon nogensinde. Vil Sony endelig slå de store smartphoneproducenter på kameraet?

Som man kan forvente bliver den kommende Xperia-mobil rost til skyerne i videoen,  hvor en gruppe af professionelle fotografer allerede har haft fingre i den. Her bliver den blandt andet kaldt “som en smartphone med rigtigt kamera påsat” og “den bedste kamera i en telefon jeg har prøvet”.

Læs også: Sammenlign pris og kvalitet på smartphones

I teaseren bliver både Xperia 1 III, Xperia 5 III og Xperia Pro vist frem, men i slutningen er der tydeligvis tale om en helt ny Xperia-telefon. Man får desværre ikke den nye Xperia at se – kun disse rosende ord om den. Du kan selv se videoen her:

Hvad er Sony på vej med?

Det var kun tilbage i august, at Sony lancerede nuværende topmodel Xperia 1 III og lillebror Xperia 5 III, som dog kom lidt senere. Så hvad er det Sony nu vil vise frem? Er der tale om et objektiv, der kan påsættes nuværende Xperia-telefoner? Vi har tidligere set Sony lave netop det med deres Cyper-Shot QX100 og QX10, som dog ikke imponerede i test.

Er du også spændt på hvad Sony vil vise frem? Så skal du kigge med den 26. oktober.

Se også: Bedste kameratelefoner i 2021

Seneste tilføjelse til historien

Emnet er stadig relevant. Steen Jørgensen fulgte op på historien. 18/10/2021 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med artiklen om HTC Vive Flow: Fikst og lækkert VR-headset til mobilen – Forstættelsen om temaet kan læses her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt i sagen..