Vigtigst af alt: mobilkameraet skal være kvikt

Undersøgelse: når vigtige og sjove øjeblikke skal foreviges med mobilen, er der en ting der gælder: kameraet skal være klar til at skyde øjeblikkeligt.

Vigtigst af alt: mobilkameraet skal være kvikt

Vi fotograferer løs med mobilen – faktisk er det kun en ud femten smartphonebrugere, der ikke har skudt nogle billeder med mobilen i den seneste måned.

Men når øjeblikket skal foreviges og deles, stiller det en række krav til mobilkameraet. Det slås fast i ny Sony Mobile undersøgelse der ser på hvad der kræves af et godt mobilkamera.

Evnen til at starte op hurtigt op, topper i undersøgelsen som den vigtigste kvalitet for et mobilkamera. Derefter er det selve kameraets opløsning og fokuseringshastighed der vægte andet og tredjehøjst.

Se også:  Sony Xperia XZ og X Compact lanceret med ny kamerateknologi

Marketingschef hos Sony Mobile, Morten Johansen, genkender brugsmønstret:

” i dag har vi altid kameraet på os, og vi behøver ikke bekymre os om, hvor mange billeder vi tager. Det gør det oplagt også at fotografere alle de små, sjove begivenheder i hverdagen. Og vores nye vaner præger naturligvis også vores forventninger og krav til kameraets formåen. Når øjeblikket byder sig, skal det være klar til at skyde. Det nytter jo ikke noget, at den etårige når at sætte sig ned, inden vi har fået foreviget de første spæde skridt”, forklarer Morten Johansen.

Herunder kan du se de 9 vigtigste egenskaber for et mobilkamera ifølge Sony Mobiles undersøgelse.

Læs også:  Sony: Disse smartphones og tablets får Android 7.0 Nougat