Lækket: Motorola One Vision med 48 megapixel kamera

Den kommende prisfornuftige Motorola One Vision er nu blevet lækket med specifikationer og billeder. 3500 mAh batteri og 48 megapixel kamera med natfunktion.

Lækket: Motorola One Vision med 48 megapixel kamera

Endnu en gang har vi fået serveret billeder og specifikationer af en kommende smartphone. Denne gang drejer det sig om en Motorola ved navn One Vision, der blandt andet nyt hopper med på natfoto-bølgen. Motorola One Vision har desuden et “hul i skærmen”, som minder lidt om Samsungs Galaxy S10e

Om det er en Samsung-skærm er ukendt, men telefonens chipsæt kommer i hvert fald fra den koreanske elektronikgigant. Chipsættet er nemlig Exynos 9609, der sammen med 4GB RAM og 128GB lagerplads, hukommelseskort, jackstik og 3500 mAh udgør en stor del af Motorola One Visions indmad. Prisen ser bestemt også fornuftig ud. 

Rygterne fortæller at Motorola One Vision får en pris på 299 euro, altså omkring 2.200-2.300 kroner. 

Her er de lækkede billeder:

Motorola One Vision får “hul i skærmen”

One Vision viser et interessant kamera

Motorola One Vision ser spændende ud, men det mest interessante er dens kamera. Dens primære sensor er på 48 megapixel med en blænde på f/1,7, kombineret med en 5 megapixel dybdesensor. Der er optisk stabilisering samt mulighed for at filme i 4K.

Frontkamera er på 25 megapixel med en blænde på f/2.

Synes du at Motorola One Vision ser meget aflang ud, så tager dine øjne ikke fejl. Den skulle nemlig, ligesom Sony Xperia 10, få en 21:9 skærm på 6,3 tommer i fuld HD.

Kigger vi nederst på bagsiden af telefonen, så ser vi et tydeligt Android One logo, hvilket afslører dens software.

Motorola One Vision
Foto: Slashleaks
Motorola One Vision
Foto: Slashleaks

Motorola Vision lanceres snart

Ifølge GSMArena lanceres Motorola One Vision allerede på onsdag. Det betyder det bliver en ganske interessant uge i mobilbranchen med OnePlus-event i morgen, Motorola onsdag og ASUS på torsdag