Næste iPhone SE får skærm med Dynamic Island

I 2024 forventer vi at se en ny, billig iPhone SE fra Apple. Billeder viser, at vi kan forvente et moderne iPhone-design med Dynamic Island, men stadig kun med ét bagkamera.

Næste iPhone SE får skærm med Dynamic Island

iPhone SE lever måske stadig. I begyndelsen af 2023 gik der rygter om, at Apple var færdige med sin billige serie af iPhones, og at der ikke ville komme nye modeller i serien.

I december 2023 kom der så forlydender om en iPhone SE 4, som skulle få samme batteri som iPhone 14. Der er også dukket renderinger af en ny SE-model op. På disse ses et design, der minder om iPhone XR med toppen af skærmen, der er reserveret til kamera og infrarøde sensorer.

Se også: De bedste tilbud på brugte iPhones

Nyt design med Dynamic Island

Nu er der dukket endnu et nyt rygte om den budgetvenlige iPhone op. Nu hedder det sig, at der ikke kommer nogen “notch” i skærmen på den næste iPhone SE. I stedet har Apple efter sigende valgt et design med Dynamic Island-udskæring og med de medfølgende funktioner, som man kender fra fra iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max.

Foto: X.com (Jia)

På billedet ser man, hvordan 4. generations iPhone SE kan komme til at se ud. iPhone SE-modellen fortsætter tilsyneladende med et design med blot et enkelt kamera, men ellers har den samme design som en moderne iPhone.

Den nye iPhone SE deler faktisk en hel del af sit udseende med den kommende iPhone 16. Størrelsesmæssigt kommer den til at minde om iPhone XR – altså formentlig en 6,1 tommer skærm.

Selv kilden bag alle disse oplysninger råder os til at tage det hele med et gran salt, så det gør vi.

Læs også: iPhone er kongen over dem alle

To år siden den seneste iPhone SE

Apple har tidligere præsenteret en ny SE-model hvert andet år, og den seneste kom i marts 2022. Det betyder, at en ny model bør være på trapperne næste måned. Men siden vi endnu ikke har hørt noget mere reelt om telefonen, tyder meget på, at det vil tage længere tid for Apple at færdiggøre telefonen.

Det kan også være, at den først kommer i 2025 efter lanceringen af iPhone 16-serien til efteråret. Når den kommer, kan vi forvente en skærm produceret af kinesiske BOE.

Se også: Find de priser på de billigste iPhones