Nyt rygte spår om iPhone 13-lancering 17. september

Salget af iPhone 13 menes at starte den 17. september og alle fire modeller i serien bliver sat til salg på samme tid, lyder det videre.

Nyt rygte spår om iPhone 13-lancering 17. september

Sidste år lancerede Apple iPhone 12 og 12 Pro med forudbestillinger fra midten af oktober og iPhone 12 mini og iPhone 12 Pro Max med bestillinger fra begyndelsen af november. I år kan det blive andre datoer, der gælder for iPhone 13.

iPhone 13 salget starter 17. september

Noget tyder i hvert fald på, at vi får en lancering af alle fire modeller samtidig, i hvert fald hvis vi skal tro de seneste rygter om iPhone 13 fra en kinesiske e-butik.

Rygter fra en kinesisk e-butik kan man sagtens forsvare at sige, at man skal tage med et gran salt, men vi tænker det sagtens kan passe i dette tilfælde. Et screenshot postet af @PandaIsBald og derefter rapporteret videre af IT Home viser, at alle fire iPhone 13-modeller kommer på markedet 17. september. Det er en fredag og Apple plejer at starte salget af sine nye telefoner på en fredag.

Det gælder for Kina, men Kina plejer at være med i den første lanceringsrunde af telefonerne. De nye AirPods 3 TWS kommer et par uger senere, nemlig 30. september.

Se også: Find billig pris på iPhone 13

Forventer bedre salg

For alle produkter vil der være mulighed for at forudbestille dem en kort tid inden selve lanceringen. Det er ikke sikkert, at disse oplysninger er korrekte, men de fleste analytikere tror, at Apple satser på en lancering i september, som det plejer at være uden for pandemitider.

Det forventes også, at de kommende modeller får et bedre salg, end det var tilfældet for 2020-modellerne. Ifølge Bloomberg er det Apples mål at have 20 procent flere enheder klar til levering ved lanceringen. Sidste år var det pandemien, der skabte en masse forsinkelser for de fleste producenter.

Nu har de fleste, blandt andet Apple lært at håndtere den situation, så vi regner med, at det hele er tilbage på skinner i år.

Se også: Nyheder om iPhone 13

Historiens videre kronologi

Der er sket en del siden vi bragte historien. Daniel Søgaard Hald kunne ikke slippe historien. 26/8/2021 fulgte vi op med sagen; Apple CarPlay eller Android Auto – hvad er bedst? – Den videre historie om temaet finder du her. Temaet er fortsat relevant. Klik her for de seneste nyheder..